Travl start til ’Sjælesorg på nettet’

Folkekirkens gratis, anonyme chat ’Sjælesorg på Nettet’ har haft en travl første måned. Folk henvender sig om alt fra kærestesorger, angst og misbrug til spørgsmål om tro.

Siden det nye, folkekirkelige initiativ ’Sjælesorg på Nettet’ gik i luften den 1. februar, har der været travlhed bag tasteturet for de fem præster, der yder online sjælesorg.

’Sjælesorg på Nettet’ tilbyder gratis, anonym chat via mobil og computer, og det tilbud har 460 mennesker benyttet sig af på bare fire uger.

Der sidder præster klar bag skærmen fire dage om ugen, og det betyder, at der i gennemsnit har været omkring 28 henvendelser om dagen.

Ifølge Pernille Hornum, der er præst og leder af ’Sjælesorg på Nettet’, er det vidt forskellige emner, danskerne henvender sig til præsterne for at chatte om.

– Det er alt fra spørgsmål om tro til kærestesorger, ensomhed, skilsmisse, mobning, præstationsangst, seksualitet, misbrug, incest, vold og almindelig nysgerrighed, fortæller hun.

Kilde: Travl start til ’Sjælesorg på nettet’ | Folkekirken.dk

Lignende indlæg:

  • Hallelu et Adonai (Barry & Batya Segal) Barry og Batya Segal er stiftere af et humanitær hjælpe centre i Jerusalem. Deres længsel efter at hjælpe med til at opbygge og genoprette Israel, inspirerede dem til at grundlægge en […]
  • 29. Oktober: Guds længsel efter at frelse GUDS LÆNGSEL EFTER AT FRELSE Han frelste os og kaldte os med en hellig kaldelse, ikke på grund af vore gerninger, men efter egen beslutning og af den nåde, som var givet os i Kristus […]
  • Bøn giver styrke og tryghed "Jeg har engang hørt, at bønnen er troens åndedræt. Hvis bønnen visner væk, er jeg bange for, at troen visner væk." Egild Kildeholm Jensen er klar i mælet, når han skal fortælle, […]
  • 20. September: Kastet for løverne KASTET FOR LØVERNE Min Gud sendte sin engel; han lukkede løvernes gab, så de ikke kunne gøre mig noget; det var, fordi han fandt mig uskyldig. (Dan 6:23) Det med at blive kastet for […]

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development