28. maj: Guds facebook profil

andagt hanus 28,5,15

GUDS FACEBOOK PROFIL

»Mesteren er her og kalder på dig.« (Joh 11:28b)

Det kan være du tænker: Hvad er nu det, har Gud en profile på facebook? Bare rolig. Det har han ikke, tværtimod, han har sin helt egen facebook.

I Heb 1:3 står der: Han (Jesus) er Guds herligheds glans og hans væsens udtrykte billede, og han bærer alt med sit mægtige ord.

Jesus er Gud ansigt (face) her i verden, og han bærer alt med sit mægtige ord, som er bibelen (book).

Hvis du nogen sinde har været inde og læse på Guds facebook profil, bibelen, så har du garanteret også mødt dette ord, eller et der har samme budskab, ”Mesteren er her og kalder på dig”.

Gud ønsker hele tiden at få mennesker i tale, og når vi er forskellige som mennesker, kalder han også forskelligt. Nogle gange kan det være gennem sygdom, andre gange kan det være gennem glæde.

Jeg hører rigtig mange mennesker klage over at de ikke har tid, eller også at de ikke har oveskud. De har så travlt med dagens gøremål, arbejde, familie, fritidsaktiviteter m.m., at de ikke har tid til det kristne fællesskab, og når dagen er over, er der ikke tid til bibellæsning, og bønnen bliver nærmest noget jeg bare gør inden jeg lægger mig til at sove.

Når sådan en familie rammes af sygdom, dødsfald, skilsmisse eller stress, eller det kan være en glædelig begivenhed så som en fødsel, da kan det være vanskeligt at se eller høre om det er Gud der gennem begivenheden kalder på dem.

”Mesteren er her og kalder på dig”, hører du hans kald?

Bibellæseplan: Joh 11:28-57; 1Sam 12; Sl 133

Lignende indlæg:

  • 31. maj: Med Herren som træner MED HERREN SOM TRÆNER Halleluja. Tak Herren, for han er god, hans trofasthed varer til evig tid. (Sl 136:1) Det er som om denne salme fortsætter hvor vi slap i går. Det er i hans […]
  • 30. maj: Er du bange? ER DU BANGE? Nu er min sjæl i oprør, og hvad skal jeg sige? (Joh 12:27a) Har du nogensinde været bange?, det tror jeg du har. Når vi rammes af alvorlig sygdom, eller en af dem vi […]
  • 29. maj: Mariaglad eller Judassur MARIAGLAD ELLER JUDASSUR Maria tog et pund ægte, meget kostbar nardusolie og salvede Jesu fødder og tørrede dem med sit hår; og huset fyldtes af duften fra den vellugtende olie. (Joh […]
  • 27. maj: Jesus, din ven er syg JESUS, DIN VEN ER SYG. Søstrene sendte nu den besked til Jesus: »Herre, den, du elsker, er syg.« Da Jesus hørte det, sagde han: »Den sygdom er ikke til døden, men tjener til Guds […]
Tagged with:     ,

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development