17. april: I denne antisemitismes tid

andagt sven 17,04,15

I DENNE ANTISEMITISMES TID

Folkene skal frygte Herrens navn, alle jordens konger skal frygte din herlighed. For Herren genopbygger Zion, han viser sig i sin herlighed. (Sl 102:16-17)

To dejlige vers her i denne antisemitismes tid.

Gud elsker jøderne. Gud elsker Israel. Gud er med dem og det var Han på bibelsk tid og det er Han i dag. Guds kærlighed til landet er stor og Han vil forsvare Israel. Gud passer på dem, og genopbygger landet. Gud tager sig også af os hedninge, der har vendt os til Ham.

Israel betyder at være udvalgt af Gud. At jøderne i dag eksisterer skyldes Gud. Jamen hvorfor sker der så meget ondt imod jøderne. Gud tillader det fordi Gud ønsker at de vender hjem til Israel og omvender sig til Jesus. Gud presser svampen mere og mere for at få så mange hjem som muligt.

Dem der Velsigner Israel, dem Velsigner Gud.
Dem der forbander Israel, dem forbander Gud.

Dette er to meget vigtige sætninger. Desværre er det ikke noget vores land retter sig efter. Det er direkte en tragedie, at vores ledere direkte går imod Israel. Gud elsker Israel! De lande der går imod Israel, vil høste deres straf. Storbritannien mistede sin storhed, da de kappede deres bånd til Israel. Når man støtter boykot af Israel, går man mod Gud. Satan bruger mennesker imod jøderne. Hvis du rører Israel, rører du ved Guds øjeæble! Hold op med det. Zakarias kap. 2 vers 11 – 12.

De lande der går imod Israel vil høste deres straf for det. Esajas kap. 33. Gud brugte Assyrerne i -722 f. kr. til at dømme jøderne. De findes ikke mere som folk! Senere angribes jøderne af Babylonierne. De findes ikke mere! Edomiterne findes ikke mere, fordi de gik imod Israel, selvom det var Esaus slægt, bror til Jacob.

Vers 17 siger: For Herren genopbygger Zion, Han viser sig i sin herlighed. Zion betyder Jerusalem, og derfra skal verdens reageres i det kommende 1000 års rige.

Vers 18 siger: Herrens navn skal forkyndes på Zion, hans lovsang lyde i Jerusalem. Judæa og Israel skal igen være et rige.

Bibellæseplan: Luk 14:25-35; 5Mose 28; Sl 102

Lignende indlæg:

  • 19. april: Gud er trofast og holder sit ord GUD ER TROFAST OG HOLDER SIT ORD Du satte en grænse, det ikke må overskride, det skal ikke dække jorden igen. (Sl 104:9) Der tales her om syndfloden, som Gud havde bestemt skulle […]
  • 18. april: Så langt som øst ligger fra vest SÅ LANGT SOM ØST LIGGER FRA VEST Så høj som himlen er over jorden, så stor er hans nåde mod dem, der frygter ham; så langt som øst ligger fra vest, så langt har han fjernet vore synder […]
  • 16. april: Kom med til festen KOM MED TIL FESTEN Jesus svarede: »Der var en mand, som ville holde et stort festmåltid og indbød mange. (Luk 14:16) Gud indbyder mange mennesker til det store festmåltid, men der er […]
  • 15. april: Fryderåb for Herren FRYDERÅB FOR HERREN En salme til takofferet. Bryd ud i fryderåb for Herren, hele jorden! (Sl 100:1) Gud har skabt os hver og en. Derfor hører vi Ham til, og bør være glade for […]
Tagged with:     ,

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development