9. Oktober: Himmellegemet

andagt emil 09,10,15

HIMMELLEGEMET

Han skal forvandle vort fornedrede legeme og give det skikkelse som hans herliggjorte legeme med den kraft, hvormed han kan underlægge sig alt. (Fil 3:21)

Glæder du dig til Himmelen? Sådan helt oprigtigt. Har du himmellængsel? Glæder du dig til du en dag kan få lov til at komme hjem til Gud på Den nye jord? Det gør jeg ikke altid, for det kan godt nogle gange være lidt svært at forstå hvad det lige er det handler om, hvordan det skal ske og hvornår. Og så er der det med evigheden, som lyder til at være lidt flere år end jeg kan tælle til. Der er dog en ting ved Himmelen som jeg kan forholde mig til, og som jeg så inderligt glæder mig til. Himmellegemet.

Jeg skal en dag blive forvandlet af Gud, og han vil tage denne fantastiske krop som jeg er udstyret med fra hans hånd, og gøre den perfekt. De ar jeg har på knæet efter operation – væk, mine læsebriller som ryger af og på – unødvendige, og min alder – den bedste alder resten af mit liv. Det vil Gud gøre med os en dag – alle os som kommer hjem til ham. Det gælder også dig som hele livet har kæmpe med lavt selvværd på grund af en stor krop, eller dig som aldrig har været tilfreds når du kiggede dig i spejlet, dig som har sultet dig selv for at ligne dem fra plakaterne – en dag vil han forvandle din krop, og give det en ny skikkelse. Skikkelse af hans perfekte Gudslegeme.

Bibellæseplan: Fil 3; Neh 12; Hos 11:1-11

Lignende indlæg:

  • 11. Oktober: Gud har gjort dig duelig GUD HAR GJORT DIG DUELIG Tak med glæde vor Fader, som har gjort jer duelige til at få del i de helliges arv i lyset (Kol 1:12) Halleluja! Så bliver det ikke meget klarere. Det er […]
  • 10. Oktober: Bekymringer BEKYMRINGER Vær ikke bekymrede for noget, men bring i alle forhold jeres ønsker frem for Gud i bøn og påkaldelse med tak. (Fil 4:6) Det er noget af det allermest naturlige og normale […]
  • 8. Oktober: I tillid til Herren I TILLID TIL HERREN Men i tillid til Herren stoler jeg på, at jeg også selv snart skal komme. (Fil 2:24) Når jeg skal ud på en rejse, længere eller kortere, så skal jeg købe en billet. […]
  • 7. Oktober: Jesu Kristi sind JESU KRISTI SIND I skal have det sind over for hinanden, som var i Kristus Jesus, (Fil 2:5) Jesus siger i forbindelse med påskemåltidet til sine disciple: ”Et nyt bud giver jeg jer: I […]
Tagged with:     ,

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development