Gade prædikant anholdt i Skotland for at fordømme homoseksualitet

Tony Miano

Tony Miano

 

Tony Miano, en amerikansk evangelikal gade prædikant og tidligere politimand, må vænne sig til at blive arresteret for sine overbevisninger i Storbritannien. Miano blev arresteret 8 januar i Dundee, Skotland.

Pastor Josh Williamson, som var en af ​​de tre prædikanter der var til stede den dag, udtalte:

“Tony fokuserede ikke kun på homoseksuel praksis – det omhandlede alt synd…. Miano havde bevæget sig fra henvisninger om at lyve og stjæle til spørgsmålet om seksuel synd. Han nævnte utroskab, løsagtighed og homoseksuel aktivitet.”

På det tidspunkt begyndte en kvinde i mængden at råbe og skrige og beskylde ham for at være hadefuld (kvinden havde en søn der er homoseksuel) Miano blev efterfølgende anholdt af politiet.

Miano seneste sammenstød med politiet skete sidste sommer, da han blev tilbageholdt af Londons politi i syv timer for den samme aktivitet. Som en erfaren tidligere politimand, der har arbejdet med bander og narkotika i Los Angeles, var Miano bekendt med politiets procedurer og tilbragte sin tid i fængsel stille og roligt, med at bede og synge salmer.

Garry Selfridge, en talsmand for den juridiske rådgivningsgruppe ”Christian Concern” fortæller at situationen er kommet ud af kontrol når gade prædikanter bliver vilkårlige anholdt.

Han udtaler videre:

“Der er et generelt slør af politisk korrekthed, der dækker hele samfundet i England, så politiet er ikke godt nok informeret og uddannet til at håndtere sådanne situationer”

Han understregede, at Mr. Miano ikke havde prædiket mod bestemte mennesker eller mod​​ homoseksuelle tilbøjelighed, “at være homoseksuel”, men kun mod “homoseksuel aktivitet.” Men i det moderne Storbritannien, tilføjede han, er den blotte omtale af at homoseksuel praksis anses som syndig, i Bibelen, åbenbart nu at betragtes som grund nok til at politiet kan foretage en anholdelse.

Kilde: www.lifesitenews.com

Lignende indlæg:

  • Skal vi blive i synden, for at nåden kan blive større? Når vi prøver at lytte til hvad der bliver sagt rundt omkring os, så får man ofte en fornemmelse af at det næsten er blevet forbudt at tale imod synden, at tale om at leve et helligt […]
  • FrikirkeNet forholder sig fortsat kritisk til Evangelist og Faderhuset Når DR K fra tirsdag den 4. november blænder op for serien Mit hemmelige liv med…, vil der være to afsnit, som handler om tidligere medlemmer af henholdsvis Evangelist og Faderhuset, der […]
  • Ugens ord: Bedrøvelse efter Guds vilje (201444) https://www.youtube.com/watch?v=0yHL044I9w8 Dette ugens ord er: Bedrøvelse efter Guds vilje. I dagens kristendom er det altoverskyggende dogme at vi endelig ikke må sige eller gøre […]
  • Fortabelse "Hvis Gud virkelig er så kærlig, kan han da ikke sende nogen i fortabelsen'" Det er en betragtning, man tit bliver stillet over for af mennesker, som ikke rigtig kan bekvemme sig til […]

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development