Rabbinere: Kerry har erklæret krig mod Gud

Kerry abbas

En gruppe af rabbinere, herunder grundlæggeren af ​​det højreorienteret, Vores Land, Israel parti, Rabbi Sholom Dov Wolpo, skrev i et åbent brev til den amerikanske udenrigsminister John Kerry, at han havde erklæret krig mod Gud gennem hans nuværende mæglingsforsøg mellem Israelske og palæstinensiske forhandlere, og skrev, at han skal stoppe sådanne forsøg hvis han vil undgå guddommelig straf.

I brevet står bla.:

“Deres uophørlige bestræbelser på at beslaglægge en integreret del af vores Hellige Land og overgiver det til Abbas ‘terrorist bander, er en krigserklæring mod Skaberen og universets hersker! For G-d tildelte hele Israel, til vores forfædre, Abraham, Isak og Jakob, for at de kunne give det videre, som en evig arv til deres efterkommere, det jødiske folk, gennem alle tider.. ved.. vores hellige Torah, formaner vi dig til omgående at ophøre alle bestræbelser på at nå disse katastrofale aftaler – for at undgå alvorlige himmelske straf for alle involverede”

Rabbinerne hævder, at Kerrys planer bringer israelske jøder i fare ved at bringe dem indenfor rækkevidden af potentiel raket-og missil angreb fra Vestbredden.

Brevet var underskrevet af Rabbi Wolpo, sammen med fire andre rabbinere herunder Rabbi Yisrael Ariel, grundlægger og formand for Tempel Instituttet, samt Rabbi Yigal Pizam, Rabbi Gedalya Axelrod og Rabbi Ben Tziyon Grossman.

Man kan mene hvad man vil om de ultra ortodokse og højreorienteret jøder, også mange grimme ting, for der er rådne bær over alt, men Gud kom med en ligende advarsel (ikke kun til den amerikanske udenrigsminister, men til os alle) gennem profeten Joel:

Thi se, i de Dage og på den Tid, når jeg vender Judas og Jerusalems Skæbne, samler jeg alle Hedningefolk og fører dem ned i Josafats Dal. Der vil jeg holde Rettergang med dem om mit Folk og min Arvelod Israel, som de spredte blandt Folkene; og de delte mit Land, kastede Lod om mit Folk, gav en Dreng for en Skøge og solgte en Pige for Vin, som de drak. (Joel 3:6-8 [DA31])

Kilde: http://www.jpost.com/Diplomacy-and-Politics/Kerry-has-declared-war-on-God-say-hardline-rabbis-warn-of-divine-punishment-340419

Lignende indlæg:

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development