Ugens ord: Til unge mænd (201415)

Dette ugens ord er til unge mænd. Dem der kender min kone mener måske at jeg sagten kan sige som jeg gøre i denne video fordi jeg har en både smuk og Gudfrygtig hustru, men det handler ikke om hvad jeg siger, men om hvem du skal tilbringe livet med.

Lignende indlæg:

 • Ugens ord: Bryllup og ægteskab (201445) https://www.youtube.com/watch?v=P6iHZ7lzI8A Dette ugens ord er: Bryllup og ægteskab. Vi er lige kommet hjem efter at havde være til et smukt bryllup over i København, Men det var mere […]
 • Ugens ord: Bedrøvelse efter Guds vilje (201444) https://www.youtube.com/watch?v=0yHL044I9w8 Dette ugens ord er: Bedrøvelse efter Guds vilje. I dagens kristendom er det altoverskyggende dogme at vi endelig ikke må sige eller gøre […]
 • Ugens ord: Forvandling IV (201441)https://www.youtube.com/watch?v=UOpdzkqruI8 Dette Ugens ord er: Forvandling IV. vi afslutter nu vores lille følgeton om forvandling og livet efter Guds vilje. "Gengæld ingen ondt med […]
 • Ugens ord: Forvandling III (201440)https://www.youtube.com/watch?v=mlv_MMVfT1w I dette ugens ord forsætter vi vores tråd: Forvandling Vær med til at hjælpe de hellige, når de har behov for hjælp. Læg vægt på at være […]
Tagged with:     , , , ,

2 kommentarer

 1. Per Thomsen

  Hej Nicki
  Det er med stor glæde jeg har hørt dine mp3 filer – de giver mig Guds ord og budskab i en vigtig “dagdosis” direkte i ørerne via min mobil.
  Jeg laver radio på dkr holbæk og kunne tænke at få lov at sende nogle at lydoptagelserne – er det muligt?

  Så lige en undren vedr. Budskabet til ” de unge mænd” – jeg blev lidt ked af der blev sagt at “alle kvinder bliver grimme med alderen – jeg synes alle mennesker og kvinder bliver smuk kere med alderen – de andet synes jeg er at gllorificere ungdoms skønhed hvilket ikke, synes jeg, kan stå alene.
  Bedste hilsner
  Per holbæk

  • Skriften

   Hej Per.
   Tak for opmuntringen. Glad for det er til velsignelse og opbygning.
   Du må gerne sende min forkyndelse og undervisning i DKR

   Du har selvfølgelig ret mht “kvinders alder” og “at gllorificere ungdoms skønhed” Jeg har søgt her i “Ugens ord: til unge mænd” at imødegå de tanker og argumenter unge mænd jeg har talt med kan havde (Jvf. 1Kor 9:19-22) Tak for præcisseringen.

   Guds fred
   Nicki

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development