Unge begik groft hærværk mod kirke

Minimum tre drenge begik nytårsaftensdag hærværk mod Vissenbjerg Kirke.

Hærværket er dokumenteret i en video, som en af drengene selv har optaget og delt på det sociale medie Snapchat.

Drengene har blandt andet danset og jongleret med alterlysene på alteret foran altertavlen og hoppet på prædikestolen. Samme aften er der blevet affyret raketter på kirkens handicaptoilet.

Det var menighedsrådsformanden og kirkens kirketjener, der nytårsdag opdagede hærværket, som nu er blevet meldt til politiet.

Vissenbjerg Kirke er til hverdag uden opsyn åben frem til klokken 19 for byens borgere, der kan søge ind i det kirkelige rum og være alene med deres tanker.

Derfor var kirken ulåst, og de unge drenge kunne gå uhindret ind i den mere end 800 år gamle kirke.

De fysiske skader efter hærværket er primært på kirkens handicaptoilet, der ligger uden for selve kirkerummet. Her er der affyret nytårsraketter inde på toilettet, hvilket har beskadiget rummet.

Selv om menighedsrådsformand Hans Peder Christiansen er stødt over handlingerne, er han ikke i tvivl om, at der ikke ligger nogen dybere mening bag hærværket.

– Nu er vi jo i den situation, at vi ved, hvem det er. Derfor kan vi sige, at jamen det er .. Det er jo drengestreger. Det er ikke religiøst motiveret hærværk, siger Hans Peder Christiansen.

Kilde: tv2fyn.dk/

Lignende indlæg:

  • 1. August: Troværdig historie TROVÆRDIG HISTORIE I Judas konge Joashs syvogtredivte regeringsår blev Joash, Joakaz' søn, konge over Israel, og han regerede seksten år i Samaria (2Kong 13:10). Anden kongebog er en […]
  • Tidernes Tegn: Nyhedsoverblik 15/9 -2014 Det Store Babylon (Åb 17:5) Paven vier "syndige" par Søndag viede Pave Frans 20 par i Rom - også selv om de havde børn uden for ægteskab eller i forvejen boede sammen. Trossamfund […]
  • Har Livets Ord i Sverige ændret sin teologi? Det er en kendt sag, at mange kristne føler, at der er behov for et tiltagende samarbejde med Livets Ord i Sverige, fordi de mener, at ’Livets Ord ikke længere lægger vægt på det, som […]
  • 8. September: En statsmandsbegravelse EN STATSMANDSBEGRAVELSE Man begravede ham i den grav, han havde ladet grave til sig i Davidsbyen. Man lagde ham på et leje fyldt af balsamstoffer og alle slags krydrede salveblandinger […]

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development