Josef, Jesus og mig – Del 4: “…Til Lillemor!”

JOSEF, JESUS OG MIG!

JOSEF, JESUS OG MIG!Del 4: "…Til Lillemor!"Følg med i denne episode, hvor Josef har fremgang hos Potifar, men hvor hans ejers hustru prøver at forføre ham. Da det ikke lykkes, lyver hun om Josef og sørger for, at han bliver kastet i fængsel.I sidste episode berørte vi noget helt lavpraktisk i det kristne liv, nemlig hvordan vi skal forholde os i forhold til til vores arbejde og til arbejdet i menigheden. I denne episode ser vi bl.a. på helt praktisk, hvordan vi skal forholde os i forhold til fristelser og prøvelser.Måske kan vi lære noget om Josef, noget om Jesus, og måske også om os selv :-)Så se med! :-)Varighed 23 minutter

Slået op af Evangeliesalen Den Apostoliske Pinsekirke i Onsdag den 25. marts 2020

JOSEF, JESUS OG MIG!
Del 4: “…Til Lillemor!”

Følg med i denne episode, hvor Josef har fremgang hos Potifar, men hvor hans ejers hustru prøver at forføre ham. Da det ikke lykkes, lyver hun om Josef og sørger for, at han bliver kastet i fængsel.

I sidste episode berørte vi noget helt lavpraktisk i det kristne liv, nemlig hvordan vi skal forholde os i forhold til til vores arbejde og til arbejdet i menigheden. I denne episode ser vi bl.a. på helt praktisk, hvordan vi skal forholde os i forhold til fristelser og prøvelser.

Måske kan vi lære noget om Josef, noget om Jesus, og måske også om os selv .

Kilde: Evangeliesalen

Lignende indlæg:

Tagged with:     ,

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development