14. april: Hvis i ikke omvender jer

andagt sven 14,04,15
HVIS I IKKE OMVENDER JER

Nej, siger jeg, men hvis I ikke omvender jer, skal I alle omkomme ligesom de. (Luk 13:3)

Vi læser om en blodblanding og om Jesus der siger: ”Nej, siger jeg, men hvis I ikke omvender jer, skal I alle omkomme ligesom de”.

På den tid kom der nogle og fortalte ham om de galilæere, hvis blod Pilatus havde blandet med blodet fra deres offerdyr. Og han sagde til dem: ”Mener I, at de var større syndere end alle andre galilæere, siden det gik dem sådan? Nej, siger jeg, men hvis I ikke omvender jer, skal I alle omkomme ligesom de.

”Eller de atten, som tårnet i Siloa styrtede ned over og dræbte – mener I, at de var mere skyldige end alle andre i Jerusalem? Nej, siger jeg, men hvis I ikke omvender jer, skal I alle omkomme ligesom de”.

I Luk. Kap. 13 v 6 taler Jesus om, at fælde det figentræ der ikke giver frugt. Vi må altså bære frugt. Altid må man gøre sit bedste. Det er hvad Jesus siger: Du må gøre dit bedste i alt.

For ellers er du som et figentræ, der ikke giver frugt, og Gud kan ikke bruge dig som sit redskab. Hvis du snyder eller er ligeglad med, hvad du gør mod andre og mod dig selv. Alvorlige ord er det.

Men lykkeligvis hører vi, at Jesus står klar til at hjælpe os. Der står: Gartneren ønsker at give figentræet en chance til. Halleluja.

Jesus er den gartner, der giver os en chance til, for at blive rene i hjertet. Han kommer med muligheden for at ændre livet.

Omvendelse betyder simpelthen at vende sig om, at vende den rigtige vej, så du ikke længere har ryggen til Gud, men vandrer mod lyset.

Vil kommer stadig til at fejle, men Jesus har gjort alt hvad der var nødvendigt, så vi kan blive frelst. Vi skal bare tage imod hans offer.

Bibellæseplan: Luk 13:1-17; 5Mose 21-22; Sl 99

Lignende indlæg:

  • 19. april: Gud er trofast og holder sit ord GUD ER TROFAST OG HOLDER SIT ORD Du satte en grænse, det ikke må overskride, det skal ikke dække jorden igen. (Sl 104:9) Der tales her om syndfloden, som Gud havde bestemt skulle […]
  • 18. april: Så langt som øst ligger fra vest SÅ LANGT SOM ØST LIGGER FRA VEST Så høj som himlen er over jorden, så stor er hans nåde mod dem, der frygter ham; så langt som øst ligger fra vest, så langt har han fjernet vore synder […]
  • 17. april: I denne antisemitismes tid I DENNE ANTISEMITISMES TID Folkene skal frygte Herrens navn, alle jordens konger skal frygte din herlighed. For Herren genopbygger Zion, han viser sig i sin herlighed. (Sl […]
  • 16. april: Kom med til festen KOM MED TIL FESTEN Jesus svarede: »Der var en mand, som ville holde et stort festmåltid og indbød mange. (Luk 14:16) Gud indbyder mange mennesker til det store festmåltid, men der er […]
Tagged with:     ,

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development