31. maj: Med Herren som træner

andagt hanus 31,5,15

MED HERREN SOM TRÆNER

Halleluja. Tak Herren, for han er god, hans trofasthed varer til evig tid. (Sl 136:1)

Det er som om denne salme fortsætter hvor vi slap i går. Det er i hans godhed og trofasthed at Gud kommer til dig og hjælper og trøster dig når du er bange.

Gud svigter ikke hvad han har lovet, og når han har lovet at være med dig alle dine dage, så er han det, også selv om du i dag ikke mærker eller oplever det sådan.

Hvis du har deltaget i turneringer, det være sig fodbold, løb, cykling eller noget helt andet, så har du højst sandsynligt et diplom, eller måske endda en medalje du kan kigge på og huske tilbage på den glæde det var at være med og måske endda vinde.

Men vejen til en sejer er ikke altid lige sjov, der kan være mange trælse, tunge og hårde stunder og episoder på den vej, og alligevel kan du glæde dig over slutresultatet, og sådan er det også for Gud.

Gud vil dig bare det bedste, men i sidste ende er det slutresultatet der tæller, det at han vil føre dig til sejren, til hans himmel, og på vejen dertil kan der være både trælse, tunge og hårde stunder.

Når og hvis du befinder dig i disse stunder, angst, fortvivlethed eller i magtesløshed, gør da som du gør når du kigger på dine diplomer eller medaljer, slå op i bibelen og se, fx i Salme 136, at Herren er god, han er trofast, han holder hvad han lover, han vil føre dig i mål, til sejren.

Han er din træner, han er din livsledsager, han leder dig, han går ved din side, og når du ikke selv kan gå, så bærer han dig, han er trofast og hans trofasthed varer for evigt.

Bibellæseplan: Joh 13:1-20; 1Sam 15; Sl 136

Lignende indlæg:

  • 30. maj: Er du bange? ER DU BANGE? Nu er min sjæl i oprør, og hvad skal jeg sige? (Joh 12:27a) Har du nogensinde været bange?, det tror jeg du har. Når vi rammes af alvorlig sygdom, eller en af dem vi […]
  • 29. maj: Mariaglad eller Judassur MARIAGLAD ELLER JUDASSUR Maria tog et pund ægte, meget kostbar nardusolie og salvede Jesu fødder og tørrede dem med sit hår; og huset fyldtes af duften fra den vellugtende olie. (Joh […]
  • 28. maj: Guds facebook profil GUDS FACEBOOK PROFIL »Mesteren er her og kalder på dig.« (Joh 11:28b) Det kan være du tænker: Hvad er nu det, har Gud en profile på facebook? Bare rolig. Det har han ikke, tværtimod, […]
  • 27. maj: Jesus, din ven er syg JESUS, DIN VEN ER SYG. Søstrene sendte nu den besked til Jesus: »Herre, den, du elsker, er syg.« Da Jesus hørte det, sagde han: »Den sygdom er ikke til døden, men tjener til Guds […]
Tagged with:     ,

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development