Dansk imam: Jøder stammer fra aber og grise

Den kendte fynske imam Muhammed Khaled Samha har vakt international opmærksomhed ved at kalde jøder for ”efterkommere af aber og grise”. Imam Samha kommer med udtalelserne i en prædiken, som blev lagt på internettet i september og nu er blevet offentliggjort i den israelske avis ”The Times of Israel”.

I talen siger imam Muhammed Khaled Samha fra Vollsmose blandt andet:

“Palæstina er et velsignet og helligt land og folk der bor der er velsignede og hellige. Dets luft er helligt – dets jord er helligt og dets folk er helligt og velsignet. Dette er ikke mine ord men Allahs som det står i Koranen.

Så hvordan kan vi – eller nogen fri muslim med troen i hjertet – acceptere delingen af Palæstina mellem palæstinenserne og en horde jøder der er afkom af aber og svin?

Åh mine kære, Palæstinas land er islamisk ejendom, det er der enighed om blandt de lærde indenfor den islamiske nation. Den der giver afkald på landet, selv en lille smule af det, forråder Allah og profeten Muhammad.

Mahmoud Abbas og hans ligesindede skal give afkald på retten til deres hjem, men der er ingen tvivl om, at det har de ikke ret til at sige. Palæstina har været og vil altid forblive islams land.

Det er landet hvor man vil samles og opstandelsen vil ske på dommedag. Det er landet for det store slag, hvor muslimerne vil bekæmpe jøderne og træerne og stenene vil sige: Åh muslim du tjener af Allah. Der er en jøde bag mig. Kom og dræb ham!”

Muhammed Khaled Samha var i 2005 en af de danske imamer, der efter offentliggørelsen af Muhammed-tegningerne i Jyllands-Posten rejste rundt i Mellemøsten og talte om den dårlige behandling af muslimer i Danmark.

For Naser Khader er det ikke nogen overraskelse, at det netop er Muhammed Khaled Samha, der nu er i søgelyset. – Vi kender den pågældende imam. Han er en af ”the usual suspects”. Ham kender vi fra Muhammed-krisen, siger Naser Khader.

Han siger, at problemet med udtalelser som disse først og fremmest er, at det påvirker unge i Danmark: – Disse imamer underviser, holder foredrag og forsøger at lære unge menensker koranen udenad, og på den måde får de kanaliseret deres forfærdelige holdninger til en generation, der er født og opvokset i Danmark, siger Naser Khader.

Naser Khader peger jo på noget vigtig, problemet er nemlig at det er Islams lære: Koranen, Sura 5:59-60 lære at Allah forbandede nogle af ”skriftens folk” [Jøder & kristne] og forvandlede dem til aber og svin, fordi de fleste af dem var gudsløse.

Hadith lære at timen ikke vil komme før muslimerne har udslettet jøderne: ”Allahs apostel sagde, timen vil ikke komme før du kæmper med jøderne, og stenende som jøderne skjuler sig bag vil sige. Åh muslim! Der er en jøde bag mig. Kom og dræb ham!” (Bukhari 52:177)

I modsætning hertil lærte Jesus: ”Og dette evangelium om Riget skal prædikes i hele verden som vidnesbyrd for alle folkeslag, og så skal enden komme.” (Matt 24:14)

Ifølge den juridiske ekspert Jacob Mchangama, der er direktør for tænketanken Justitia, kan disse udtalelser måske danne grundlag for en racisme-sag mod imamen: – Der kan være tale om dødstrusler, og det kan falde ind under racisme-paragraffen. Også det med ”aber og svin” er noget, som man vil se relativt strengt på, siger Jacob Mchangama.

Spørgsmålet er så: høre koranen og hadith ind under racisme-paragraffen eller ind under loven om religionsfrihed? Kan man dømme et menneske for blot at forkynde det hans religiøse tekster siger? Hvorfor vækker Muhammed Khaled Samha international opmærksomhed ved at holde fast ved hvad der står skrevet i koranen og hadith? Er man ikke klar over hvad islam lære? Ønsker man ikke at vide det?

En ting er sikkert, skriften forkynder frimodigt om Jesus Kristus: at med sin legemlige død nedrev han den mur af fjendskab, som skilte Jøderne og resten af verdens folk (Ef 2:11-14) ja endnu mere: For i ham besluttede hele guddomsfylden at tage bolig og ved ham at forsone alt med sig, på jorden som i himlene, ved at stifte fred ved hans blod på korset. Også jer, som før var fremmede og fjendske af sind med jeres onde gerninger, har Gud nu forsonet med sig ved Kristi legemlige død, for at føre jer frem som hellige og lydefrie og uangribelige for sit ansigt (Kol 1:19-22)

I Kristus er der fred med Gud, i Ham er der fred at vinde for Muhammed Khaled Samha, Naser Khader, Jacob Mchangama og du og jeg.

Kilde: TV2 Nyhederne 13. oktober 2014

Lignende indlæg:

  • Kristne chikaneres og overfaldes i Danmarkhttps://www.youtube.com/watch?v=-oBJ0VUdqzs Kristne med mellemøstlig baggrund her i Danmark oplever chikanerier, tilsvininger og i nogle tilfælde direkte vold fra herboende muslimer. TV […]
  • Debat i Folketinget om anerkendelse af Palæstina! Debat i Folketinget 11/12-14 om anerkendelse af Palæstina! Man kan se hele debatten her fra Folketingets TV B 21 om en palæstinensisk stat 1. behandling af B 21. Forslag til […]
  • Den store synd – at forlade islam Flere end 1.000 muslimer i Danmark har skiftet koranen og islam ud med kristendommen. Det anslår ekspert i interkulturelle studier, Mogens Mogensen. Men med trosskiftet følger frygten […]
  • Aldrig mere krystalnat? Krystalnatten fandt sted 9. november 1938. 91 jøder blev slået ihjel, 26.000 andre blev fængslet, og forretninger og synagoger blev raseret og brændt ned over hele Tyskland i det, der […]

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development