Kristne chikaneres og overfaldes i Danmark

Kristne med mellemøstlig baggrund her i Danmark oplever chikanerier, tilsvininger og i nogle tilfælde direkte vold fra herboende muslimer. TV 2 Nyhederne har været i kontakt med en række kristne her i Danmark, der fortæller om voldsomme oplevelser.

Kilde: TV2. 23. september 2014

Jojo fortæller til Naser Khader: “Jeg er vokset op i Gellerupparken i et miljø præget af muslimer – de udgjorde cirka 99% af beboerne i området. Det, jeg husker fra min barndom, er, at jeg som kristen blev nedgjort. Jeg blev kaldt vantro i en alder af 7-8 år af børn på min egen alder. De gjorde nar ad mig, og jeg blev ofte spurgte på en nedgørende facon, om jeg troede på julemanden, om mine forældre drak, om min far var omskåren, eller om jeg spiste svinekød. Jeg husker, hvordan en gruppe børn en dag væltede min bror og begyndte at sparke og slå ham, fordi han gik rundt med et kors om halsen. Selvom jeg var yngre, prøvede jeg at hjælpe, og min mor råbte oppe fra 5. sal, at de skulle stoppe, men ingen af børnenes forældre gjorde noget.

Det er desværre ikke kun som barn, jeg har oplevet chikane på grund af min tro. For kun en måned siden sad jeg i min bil foran Den Røde Plads på Nørrebrogade i København. Det var varmt, og jeg var klædt som mange andre danske piger i shorts og t-shirt. Pludselig dukkede der syv mænd op og kommenterede min påklædning. De kaldte mig luder, og da de efterfølgende fik øje på mit kors, blev jeg kaldt kristen luder. De sagde alt muligt nedgørende til mig og afsluttede med disse ord: “Ved du, hvad vi vil gøre med kristne som dig? I bliver stenet!” Jeg kender tre andre piger, som er blevet truet på næsten samme måde, og det er mit indtryk, at sådan nogle ting foregår i langt større omfang, end mange danskere er klar over.”

Jeg vil gerne sige tusind til Naser Khader, som har skrevet om mine oplevelser som kristen araber her i Danmark.

I starten, som jeg fortalte Naser, var jeg bange for at træde frem med mine oplevelser. Men efter nærmere eftertanke har jeg besluttet mig for at fortælle min historie, så danskere efterhånden kan for åbnet deres øjne for, hvordan kristne arabiske minoriteter bliver forfulgt i Danmark. Nu er det nok! Jeg gider ikke at finde mig i trusler og chikane bare fordi jeg er kristen araber.

Jeg vil slutte af med at være meget tydelig. Til de politisk korrekte vil jeg sige at de, der truede mig, var hverken jøder, hinduer, buddhister, ateister eller kristne.

Jojo har startede en Facebook gruppe: Stop Forfølgelsen af Kristne. Hun skriver: I denne gruppe vil vi fokuser på forfølgelsen af kristne i Danmark og hele verden. Selvom kristendom er den mest forfulgte religion i hele verden, hører man ikke så meget om det. Jeg vil hermed opfordre jer til at blive medlem af gruppen, hvor vi kan dele oplysninger sammen og debattere. Formålet med denne gruppe er at udveksle oplysninger, debattere samt prøve på at få medier og politikere til at blive opmærksomme på denne underbelyste problemattik.

Lignende indlæg:

Tagged with:     , , , , , ,

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development