Ekspedient til mor: du skulle have fået en abort

abort
En mor blev rasende, da en fremmede satte spørgsmålstegn ved hendes søn, men hun besindede sig, inden hun svarede.

Den amerikanske blogger Sherry er mor til en to-årig søn med Downs Syndrom. På sin blog “Hand Me Downs” har Sherry netop skrevet om en episode, som fik hende op i det røde felt.

For nylig var hun og sønnen, Gabe, som er ligesom alle andre to-årige, fuld af energi, nysgerrig og med temperament, inde i en butik, da ekspedienten henvendte sig til Sherry.

Jeg vil vædde på, at du ville ønske, du havde vidst det, inden han kom ud. Du ved, de har en test for den slags nu….”, hviskede ekspedienten med sørgelige øjne.

Chok, vrede og sorg bragede gennem Sherrys krop, og hendes første tanke var at slå ekspedienten i gulvet.

I stedet lænede den sårede mor sig ind over disken og hviskede følgende:

Jeg ved det. Det er så meget sværere at slippe af med dem, når de kommer ud. Tro mig, jeg har prøvet det…., sagde Sherry med et skørt smil.

Ekspedienten stirrede på Sherry med åben mund i dyb forargelse. Og inden chokket havde lagt sig, fortsatte Sherry med at sætte ekspedienten på plads.

Det, du siger, er, at det er okay for mig at dræbe ham, mens han er inde i maven, men ikke udenfor? I min verden er der ikke forskel. I øvrigt vidste vi ALTING om ham under min graviditet. Han er vores søn nu, og han var også vores søn dengang. Jeg vil på ingen måde lade nogen af mine børn komme til skade – heller ikke når de er inde i maven og bliver betragtet som engangsbrug af nogle mennesker, sagde Sherry, inden hun og sønnen forlod butikken.

Kilde: dagens.dk

Lignende indlæg:

  • Korsmark skrothttps://www.youtube.com/watch?v=SVC1lAMMuxg&feature=em-upload_owner Omkring et år efter at Retten til Liv fjernede korsene fra korsmarken ved Løsning, dukkede nogle af dem op på […]
  • Amnesty International: Ingen menneskerettigheder til de ufødte. Amnesty International kæmper for frihed og retfærdighed - men ikke for alle. I disse dage jubler organisationen over, at den spanske regering har droppet et lovforslag, der ville […]
  • For få børn Fødselstallet rasler ned. Folk får ikke børn - enten kan de godt, men har ikke lyst lige nu, eller også kan de ikke, fordi de har udskudt det for længe. Der fødes nu så få børn, at den […]
  • Retten til Liv (Præsentationsvideo)https://www.youtube.com/watch?v=IeCTkCZWZcY Denne video gør det nemt for dig at fortælle om RETTEN TIL LIV. Videoen taler for sig selv, men hvis man gerne vil knytte nogle få […]
Tagged with:     , ,

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development