Hizb ut-Tahrir rekruttere unge fra bandemiljøet

(Foto: Erik Refner)

(Foto: Erik Refner)

Den islamistiske og anti-demokratiske gruppe Hizb ut-Tahrir har ifølge eksperter og organisationen selv succes med at rekruttere unge og hive dem ud af bandemiljøet i hovedstadsområdet, skriver Politiken.

– De har et positivt ry i lokalmiljøerne for at have medvirket til at trække folk ud af banderne og ind i deres studiekredse, siger Kirstine Sinclair, ph.d. med speciale i netop Hizb ut-Tahrir fra Syddansk Universitet, til Politiken.

Hun peger blandt andet på, at organisationen har været med til at rydde op i miljøet omkring Blågårdsgade på Nørrebro i København, og at den indsats blev sat i gang allerede før 2001.

Det er uklart, hvor mange unge mennesker det drejer sig om, men organisationens talsmand, Chadi Freigeh forsikrer at tallet er “mange gange det dobbelte” af de 15 bandemedlemmer, som Rigspolitiets bandeexitprogram indtil april sidste år lykkedes med at få væk fra banderne.

Hizb ut-Tahrir har flere gange været udsat for massiv kritik af danske politikere, ligesom organisationen både i Vesten og i den muslimske verden anses for at være en radikal islamistisk bevægelse. Siden organisationen blev stiftet, har den haft som erklæret mål at arbejde for genetableringen af kalifatet som den eneste legitime institution for verdens muslimer.

Socialminister Manu Sareen (R) ser intet positivt i, at Hizb ut-Tahrir hjælper unge bandemedlemmer ud af miljøet og i stedet ind i den islamistiske og anti-demokratiske gruppe. – Det er ikke bedre for mig, at man kommer over i Hizb ut-Tahrir, som er en samfundsnedbrydende organisation, der gør alt for, ifølge dem selv og dem jeg har talt med igennem de sidste mange år, at nedbryde demokratiet, siger han.

Tilbage i 2013, forud for deres stormøde i Nørrebrohallen under overskriften »Hvordan løser islam bandekriminalitet?  skrev Hizb ut-Tahrir i et indlæg på organisationens danske hjemmeside: 

Når Hizb ut-Tahrir knokler for at løse problemet – som Københavns Rådhus ikke har formået – hvorfor råber man så »vagt i gevær«? .. [vi] har rehabiliteret personer, som staten trods alle sine milliarder, havde opgivet.. For faktum er, at den ene regering efter den anden, ikke har formået at løse problemet. Skyderierne fortsætter, bandekriminaliteten forværres og narkohandlen stiger… Anna Allerslev (københavnske integrationsborgmester) er tilsyneladende mere optaget af at bekæmpe islam end at løse problemet. For hun vil forgifte de unge med de selvsamme danske værdier, som er årsagen til deres kriminelle færden.

Jesus sagde engang til en mand han havde helbred: »Nu er du blevet rask; synd ikke mere, for at der ikke skal ske dig noget værre.« (Joh 5:14)

Kilde:

http://jyllands-posten.dk/indland/krimi/ECE6787943/hizb-ut-tahrir-hjaelper-unge-ud-af-bandemiljoeet/

http://www.dr.dk/Nyheder/Indland/2014/06/07/171334.htm

http://www.bt.dk/politik/hizb-ut-tahrir-sviner-r-borgmester-du-forgifter-unge-med-danske-vaerdier

Lignende indlæg:

  • Den store synd – at forlade islam Flere end 1.000 muslimer i Danmark har skiftet koranen og islam ud med kristendommen. Det anslår ekspert i interkulturelle studier, Mogens Mogensen. Men med trosskiftet følger frygten […]
  • Nigeria – et afrikansk ’Irak’ Det som ISIS har gjort i Irak, gør Boko Haram i Nigeria, beretter en nigeriansk præst. For præsten Samuel Dali signalerer Boko Harams seneste erobringer i det nordøstlige Nigeria, den […]
  • Dansk imam: Jøder stammer fra aber og grisehttps://www.youtube.com/watch?v=gX-eEsq97pg Den kendte fynske imam Muhammed Khaled Samha har vakt international opmærksomhed ved at kalde jøder for ”efterkommere af aber og grise”. Imam […]
  • Genfortalte Bibelen – og blev anklaget for blasfemi Kristne i Pakistan bliver fortsat beskyldt for blasfemi mod islam. På det sidste har der været tre nye, separate sager. I en af grupperne, med 35 kristne, blev de kort anklaget for at […]

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development