11. Oktober: Gud har gjort dig duelig

andagt emil

GUD HAR GJORT DIG DUELIG

Tak med glæde vor Fader, som har gjort jer duelige til at få del i de helliges arv i lyset (Kol 1:12)

Halleluja! Så bliver det ikke meget klarere. Det er uomtvisteligt et af de vers jeg finder størst trøst i når jeg rammes af tvivl om hvorvidt jeg er frelst. Når jeg mangler vished om min frelse. Det er et vers som flytter fokus fra mig, over på troens egentlige objekt – Jesus Kristus. Jeg føler mig så ofte uduelig i denne sammenhæng. Jeg er ikke god nok. Jeg gør en hel masse som jeg ikke skal, og alt det jeg skal det glemmer jeg, eller forsømmer. Jeg er simpelthen ikke god nok til at blive frelst – og hvor er det dog fantastisk! For lige der i den pinlige og ydmygende erkendelse, der taler Gud ind i mit liv, og hans ord er fantastiske. Han siger ikke: ”det skal nok gå”, ”jeg ser gennem fingre med dig” eller ”du er god nok til at det går an”… nej Gud afslører mig som den helt igennem fuldkomne synder jeg er, og siger: ”Nej du er ikke i nærheden af at være god nok. Lige præcis derfor sendte jeg Jesus til jorden, for at han kunne dø på korset og opstå fra graven – så jeg kunne få lige præcis dig med! Ja du er helt igennem uduelig til at få del i frelsen, men jeg har gjort dig duelig! ”

Det afhænger ikke på nogen måde af dig. Ligegyldigt hvad verden prøver at bilde dig ind, så afhænger Guds frelse ikke af dig! Den afhænger fuldstændig udelukkende af Gud som har gjort dig duelig.

Bibellæseplan: Kol 1:1-23; Est 1; Hos 13

Lignende indlæg:

  • 10. Oktober: Bekymringer BEKYMRINGER Vær ikke bekymrede for noget, men bring i alle forhold jeres ønsker frem for Gud i bøn og påkaldelse med tak. (Fil 4:6) Det er noget af det allermest naturlige og normale […]
  • 9. Oktober: Himmellegemet HIMMELLEGEMET Han skal forvandle vort fornedrede legeme og give det skikkelse som hans herliggjorte legeme med den kraft, hvormed han kan underlægge sig alt. (Fil 3:21) Glæder du dig […]
  • 8. Oktober: I tillid til Herren I TILLID TIL HERREN Men i tillid til Herren stoler jeg på, at jeg også selv snart skal komme. (Fil 2:24) Når jeg skal ud på en rejse, længere eller kortere, så skal jeg købe en billet. […]
  • 7. Oktober: Jesu Kristi sind JESU KRISTI SIND I skal have det sind over for hinanden, som var i Kristus Jesus, (Fil 2:5) Jesus siger i forbindelse med påskemåltidet til sine disciple: ”Et nyt bud giver jeg jer: I […]
Tagged with:     ,

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development