25. april: Det umulige sker!

andagt Niels 25,04,15

DET UMULIGE SKER!

Solen blev stående midt på himlen, og den tøvede næsten en hel dag med at gå ned. Aldrig, hverken før eller siden, har Herren hørt et menneskes bøn, som denne dag! Herren førte jo krig for Israel. (Jos 10:13b–14)

Stil dig ud på skinnerne lige før et tog skal komme og sig til toget at det skal standse. Standser det så? Ikke før at du er kørt ned.

Det virker også fuldstændigt dumt at det skulle det, for det er ikke i din magt at standse toget bare ved at sige det til det. Nej det er umuligt. Men når vi beder til Gud er der intet som er umuligt!

I dagens tekst beder Josva Gud om at lade solen blive oppe længere så Israelitterne kan besejre alle deres fjender. Det er en utrolig stærk bøn og må være blevet bedt i tillid til at Gud ville hjælpe Josva.

Tit når jeg beder har jeg svært ved at bede om de store ting, at Gud vil gøre nogen rask eller hvad det nu kan være. For Satan prøver at får mig til at tro at Gud ikke KAN eller VIL hjælpe mig. Men det er en stor LØGN!

For Gud vil virkelig gerne hjælpe mig, med det som er svært. Gud gør det i omsorg for dig og mig. Dog er det også farligt at bede, for nogen gange svar Gud på en anden måde, end man forventer, og ikke helt forstår.

Der er det vigtig at vide at Gud ved hvad der bedst for os og det må vi hvile i.

Så tør du bede Gud om alt, også det som virker uden for det mulige?

Bibellæseplan: Luk 20:1-26; Jos 9-10; Sl 107:1-22

Lignende indlæg:

  • 26. april: Se ikke ned! SE IKKE NED! Men Herren sagde til Josva: »Vær ikke bange (Jos 11,6A) Der en restaurant et sted som ligger højt oppe på et bjerg. Det helt speciale ved denne restaurant er at gulvet er […]
  • 24. april: Sivende vand SIVENDE VAND Mændene i Aj slog seksogtredive af dem ihjel. De forfulgte dem fra byporten til stenbruddene og huggede dem ned på skrænten. Da mistede folket modet; det sivede bort som […]
  • 23. april: Vil du have en sportsvogn – den er gratis VIL DU HAVE EN SPORTSVOGN – DEN ER GRATIS! Nu skal alle I krigere i seks dage gå rundt om byen én gang om dagen. Syv præster skal bære syv vædderhorn foran arken. Men den syvende dag […]
  • 22. april: Gud som supermagt GUD SOM SUPERMAGT Det skete, for at alle jordens folk skal vide, at Herrens hånd er stærk, og for at de altid skal frygte Herren jeres Gud. (Jos 4:24) Prøv at se Gud som en supermagt. […]
Tagged with:     ,

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development