25. juli: Ikke nok med interessen

andagt Søren 25,07,15

IKKE NOK MED INTERESSEN

Paulus svarede: ”Om det er lige ved eller langt fra, så ville jeg ønske til Gud, at ikke blot du, men alle, som hører mig i dag, fik det som jeg, lige bortset fra disse lænker.” (Apg 26:29)

Paulus havde det ikke godt med, at han var i lænker, men han vidste samtidig, at han ejede det rigeste, et menneske kunne få på denne jord, nemlig håbet om evigheden på den nye jord. Han foretrak faktisk at dø for at være sammen med Kristus, men på den anden side så han også, at det var nødvendig, at han fik vidnet om frelsen for endnu flere (Fil 1:23).

Hvordan skinner det igennem hos dig, at du kender Gud som skaberen og livets opretholder og Jesus som verdens håb? Du er omgivet af denne virkelighed. Den er dit liv. Er du tilfreds med, at mennesker omkring dig nøjes med at kalde sig kulturkristne, eller tager imod en spændende aktivitet din menighed tilbyder? Eller bekymrer du dig også for, at de får et personligt forhold til Kristus Jesus, og får del i det samme velsignelsesrige liv, som du selv kender?

Det er sandt, at det er Helligånden, der skaber troen. Den opgave hverken kan, eller skal vi overtage. Derimod bør der ikke herske tvivl om, at vi ejer det største i livet, og at frelsen er et personligt forhold som berører alle dele af vort liv.

Mange kalder sig ”kristne på vores måde”. De siger, at deres tro er personlig, og ligeså lidt de vil overbevise andre, ønsker de at blive udsat for belæring. De betragter kirken og missionshuset som steder, der blot ønsker at pådutte andre deres overbevisning.

Lad mennesker mærke gennem dine ord og dit liv, at du ikke ønsker at de bliver som dig, men at de får det som dig. Frelsen er også en mulighed for ethvert menneske, om de så er lige ved eller langt fra.

Bibellæseplan: Apg 26:19-32; 2Kong 5; Præ 9:13-10:20

Lignende indlæg:

  • 1. November: Hverdagens vigtigste kamp HVERDAGENS VIGTIGSTE KAMP Jeg har stridt den gode strid, fuldført løbet og bevaret troen (2Tim 4:7) Da jeg var ung, havde jeg en plakat, hvor der med store bogstaver stod: Grib det […]
  • 31. Oktober: Forret og hovedret FORRET OG HOVEDRET Jeg ved, hvilke planer jeg har lagt for jer, siger Herren, planer om lykke, ikke om ulykke, om at give jer en fremtid og et håb (Jer 29:11) Der var en gammel dame, […]
  • 30. Oktober: Nådens kraft NÅDENS KRAFT Og du, mit barn, vær stærk ved nåden i Kristus Jesus! (2Tim 2:1) Det var magtpåliggende for Paulus, at Timotheus var en trofast formidler af evangeliet. Men han forudså, […]
  • 29. Oktober: Guds længsel efter at frelse GUDS LÆNGSEL EFTER AT FRELSE Han frelste os og kaldte os med en hellig kaldelse, ikke på grund af vore gerninger, men efter egen beslutning og af den nåde, som var givet os i Kristus […]
Tagged with:     ,

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development