Islamisk Stat advarer amerikanerne: “Dette er kun begyndelsen”

42393154

Foto: AP

En af Islamisk Stats ledere i Mosul, Haji Othman, advarer amerikanerne mod at angribe Irak. “I har ikke set det værste endnu. Dette er kun begyndelsen. Vi har hidtil kun brugt en lille del af de kræfter, vi har til rådighed. I kan ikke forestille jer, hvor stærke vi i virkeligheden er.”

Dette ildevarslende budskab kommer fra en af Islamisk Stats selvudnævnte ledere af storbyen Mosul, Haji Othman, som har givet et telefoninterview til den italienske morgenavis Corriere della Sera. Haji Othman fortsætter – ifølge Corriere della Sera med stolthed i stemmen – med at fortælle, at Islamisk Stat ikke er bange for amerikanerne, og at “ingen kan modstå vores magt”.

Om de tusindvis af kristne, som er flygtet fra Mosul og regionen omkring byen af frygt for at blive slået ihjel af de islamiske ekstremister, siger den selvudnævnte leder Haji Othman, at de skam – på en enkelt betingelse – er velkomne tilbage. “At de konverterer til islam,” lyder beskeden fra Othman.

Kilde: forkortet udgave af artiklen her: http://jyllands-posten.dk/international/mideast/ECE6931162/terroristerne-i-islamisk-stat-advarer-amerikanerne-dette-er-kun-begyndelsen/

Lignende indlæg:

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development