Islamisk Stats sexslaver

image

Islamisk Stats voldshandlinger skaber store flygtningestrømme; ifølge FN er en halv million flygtet siden volden eskalerede i juni, således at det samlede antal i år bliver mere end 1,4 millioner, hvoraf mere end 230.000 er syriske flygtninge.

Flere beskriver forfølgelsen af irakiske minoritetsgrupper (såsom yazidier, kristne og turkmenere) som folkemord og etnisk udrensning.

I Mosul er et 2000 år gammelt kristent samfund blevet fordrevet over en 40 dages periode. Ærkebiskop Nikodimos Daoud beskrev folkemordet på Russia Today den 23. juli, nu hvor der ikke længere er nogen kristne i byen, hvis sikkerhed han skal tage hensyn til. Først blev folks fødevarerationer begrænset.

Så drog jihadkrigerne rundt i byen og afmærkede de huse, hvor der boede kristne – mens de var hjemme. Dernæst blev det fra moskeernes minareter proklameret, at de kristne skulle konvertere til islam, betale dhimmiens kopskat (jizya) eller slås ihjel.

Folk flygtede i al hast og medbragte kun få ejendele, men de blev standset ved vejafspærringer og fik alt konfiskeret. Deres bil, penge, guld, identitetspapirer, pas, tøj – ja selv børnenes bleer blev taget. Mange blev gennembanket. Man truede dem: “Kom ikke tilbage til dette land.

Dette land er vores. Hvis du nogensinde kommer tilbage, vil vi dræbe dig med sværdet.” Kirkernes kors blev fjernet. Landets største kirke, Mar Afram katedralen i Mosul, blev brændt op indvendigt, og IS vil fremover bruge katedralen som moské.

En kaldæisk kirkeleder i Californien, Mark Arabo, omtaler overfor CNN begivenhederne som et folkemord på kristne – et kristent holocaust.

Han fortæller, at børn bliver systematisk halshugget, mødre bliver voldtaget og dræbt, og fædre bliver hængt. Der er en park i Mosul, hvor børn bliver halshugget og deres hoved anbragt på en pæl. Hvis de kristne vælger at betale kopskatten, får de ikke fred, idet jihadisterne vil tage imod pengene og gifte sig med kvinderne.

Der har været flere forlydender om, at Islamisk Stat har taget kvinder til fange og solgt dem som slaver eller tvangsgiftet dem med jihadkrigere.

En gruppe kristne kvinder, der blev ført til markedet i Mosul for at blive solgt som sexslaver, er blevet fotograferet mens de blev ført bort af bevæbnede jihadister.

Mohammed Alkhozai fra det irakiske Røde Halvmåne oplyste den 4. august, at den Islamiske Stat, efter at have tilbageholdt mere end 100 kristne og yazidi familier ved Tal Afar lufthavnen, dræbte alle mændene og førte kvinder og børn til et ukendt sted for at sælge dem som slaver. Iraks menneskerettighedsminister Sudani frygter, at de sælges som slaver uden for landets grænser.

Parlamentsmedlem Vian Dakhil, der er yazidi, holdt den 5. august en følelsesladet tale i det irakiske parlament, hvor hun talte de forfulgte minoritetsgruppers sag og gjorde opmærksom på, at yazidi kvinder bliver taget som slaver. Flere parlamentsmedlemmer stillede sig ved hendes side for at bakke hende op. Da den Islamiske Stat erobrede Sinjar, tog de ifølge Sudani 300 kvinder som slaver.

Senest er flere hundrede kvinder er blevet taget som fanger på skoler i Mosul. Ifølge talsmand for Iraks menneskerettighedsministerium Kamil Amin er de alle under 35 år gamle, og han frygter for deres skæbne som jihadisternes slaver. En amerikansk embedsmand bekræfter, at kvinderne skal sælges eller tvangsgiftes med jihadkrigere.

Islamisk Stat fører deres grusomme krig i Allahs navn, og deres krigsmetoder, herunder slavetagning, afspejler deres efterfølgelse af Muhammeds eksempel.

Det er tid til at bede mod denne vederstyggelighed.

Kilde: forkortet fra artiklen her: http://denkorteavis.dk/2014/islamisk-stat-forer-kristne-kvinder-bort-til-en-grusom-skaebne/

Lignende indlæg:

  • Den store synd – at forlade islam Flere end 1.000 muslimer i Danmark har skiftet koranen og islam ud med kristendommen. Det anslår ekspert i interkulturelle studier, Mogens Mogensen. Men med trosskiftet følger frygten […]
  • Nigeria – et afrikansk ’Irak’ Det som ISIS har gjort i Irak, gør Boko Haram i Nigeria, beretter en nigeriansk præst. For præsten Samuel Dali signalerer Boko Harams seneste erobringer i det nordøstlige Nigeria, den […]
  • Genfortalte Bibelen – og blev anklaget for blasfemi Kristne i Pakistan bliver fortsat beskyldt for blasfemi mod islam. På det sidste har der været tre nye, separate sager. I en af grupperne, med 35 kristne, blev de kort anklaget for at […]
  • Kristne chikaneres og overfaldes i Danmarkhttps://www.youtube.com/watch?v=-oBJ0VUdqzs Kristne med mellemøstlig baggrund her i Danmark oplever chikanerier, tilsvininger og i nogle tilfælde direkte vold fra herboende muslimer. TV […]

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development