Kalender

maj
22
tirs
DE 7 KORSORD - Genesis Randers
maj 22 kl. 19:00 – 21:00

Vi skal denne aften se på de 7 udtalelser Jesus kom med på korset og hvilken fantastisk evangelisk betydning det har for os. De 7 korsord lyder som følger: 1) »Fader, tilgiv dem, for de ved ikke, hvad de gør.« 2) »Kvinde, dér er din søn.« »Dér er din mor.« 3) »Sandelig siger jeg dig: I dag skal du være med mig i Paradis.« 4) »Min Gud, min Gud! Hvorfor har du forladt mig?« 5) »Jeg tørster.« 6) »Det er fuldbragt.« 7) »Fader, i dine hænder betror jeg min ånd.«

maj
24
tors
HVAD GUD HAR GJORT FOR OS I KRISTUS - Thorning IM
maj 24 kl. 19:30 – 21:30

For ikke mange år siden var det vældig populært, i kristne kredse, at gå med et armbånd med fire bogstaver på: WWJD. What would Jesus do (hvad vil Jesus gøre) det er en fin ide. Jesus er vores læremester og forbillede i hvordan vi skal forholde os til andre mennesker og til Gud. Men hvad der er endnu vigtigere at de fire små bogstaver: WHJD, What have Jesus done. (Hvad har Jesus gjort.)

maj
30
ons
TRO IKKE #1 - Penuel Hobro
maj 30 kl. 14:30 – 16:30

Reformationens kampråb i den frafaldne kristenhed var retfærdiggørelse ved tro og de store troshelte fra den gang gjorde et godt stykke arbejde, så det i dag er en selvfølgelighed at den kristne må leve I og ved tro. Men 5 gange siger det Ny Testamente: TRO IKKE. Vi skal her se på den første gang, der rummer et alvorlig ord om omvendelse.

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development