KIABB01 – Kvindens Sæd

GUD SAGDE: »Jeg sætter fjendskab mellem dig og kvinden, mellem din sæd og hendes sæd; den skal knuse dit hoved, og du skal hugge den i hælen« (1. Mos. 3:15).

Her er det første løfte om Jesus Kristus, vor Forløser. »Kvindens sæd« refererer til Kristi underfulde fødsel af en jomfru, den eneste, der nogen sinde er født af en kvinde uafhængig af mandlig sæd. Bibelens budskab er positivt. Fra syndens første dag proklamerede Gud en plan for vor frelse. Det er sandt, at der er en forbandelse over mennesket på grund af synden. Men allerførst gav Gud et løfte om en Frelser.

Forbandelsen, der blev lagt på mennesket, var en erklæring om en åndelig krig. Fra det øjeblik har der været fjendskab mellem Satan og mennesket. Dette fjendskab giver livet to sider – et plus og et minus, en positiv og en negativ. Der er ret og uret, Himmel og Helvede, sundhed og sygdom, en engel fra Gud og en dæmon fra Djævelen. Disse to sider fører krig mod hinanden, og du og jeg er midt i denne strid. Men Gud har lovet dem på hans side, de genfødte kristne, udfrielse gennem vor Herre Jesus Kristus:

»Men under alt dette mere end sejrer vi ved ham, som elskede os« og »Han, der er i jer, er større end han, der er verden« (Rom. 8:37, 1. Joh. 4 :4).

Guds forløsningsplan blev fuldkommengjort, da Jesus bøjede sit hoved på Golgata og sagde: »Det er fuldbragt!« Hvor Satans hoved dog var knust, da Jesu efterfølgere gik til graven og fandt, at han var opstanden!

Den afsluttende sønderknuselse af slangens hoved vil snart komme, når Satan og hans onde afkom – synd, sygdom, dæmoner og frygt – vil blive kastet i søen med ild og svovl for evigt.

Oral Roberts

Lignende indlæg:

  • KIABB07 – Vor Dommer og Lovgiver Efter Josvas død »lod Herren dommere fremstå, og de frelste dem fra deres hånd, som udplyndrede dem« (Dom. 2:16). Gud oprejste tretten mænd som dommere over Israel. En dommer var […]
  • KIABB03 – Vor Ypperstepræst EN GANG om året, på den store forsoningsdag, bragte Israels børn geder og tyre til Herrens bolig som ofre, der skulle sone deres synd. Efter at ypperstepræsten havde bragt et […]
  • KIABB04 – Skystøtten og Ildstøtten »DEN DAG boligen blev rejst, dækkede skyen boligen, vidnesbyrdets telt; men om aftenen var der som et ildskær over boligen, og det holdt sig til om morgenen. Således var det til […]
  • KIABB02 – Påskelammet PÅSKEN repræsenterer på smuk måde forsoningen ved Jesu Kristi blod. Gud forordnede påsken, for at israelitternes førstefødte kunne blive frelst fra den omfattende død, der ramte […]
Tagged with:     ,

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development