Bag stilhedens mure 02

De pædofiles paradis. Så kontant omtaler leder af pædofili-ofrenes støtteorganisation Silentlambs i USA, Bill Bowen, trossamfundet Jehovas Vidner. I Danmark møder trossamfundet en lignende kritik.

Kristeligt Dagblad skrev i 2007: ”Den katolske kirke er ikke ene om pædofili-skandaler. Også Jehovas Vidner i Danmark har problemer med pædofile. Talsmand Carit Stypinsky fra Jehovas Vidner erkender, at man anmelder et til to tilfælde af pædofili om året til dansk politi. Det reelle antal af overgreb er dog langt højere, mener talskvinde Maja Thorup fra nystartede Tavse Vidner, der hjælper pædofilramte ofre fra Jehovas Vidner. Hun mener også, at Jehovas Vidner holder hånden over de pædofile. Jehovas Vidner beskytter de voksne pædofile og ikke de udsatte børn, som er lavest i hierarkiet, siger hun.

I Danmark advarede adjunkt i religionsstudier fra Syddansk Universitetscenter Anikka Hvithamar mod at skabe syndebukke og opfordrer til, at man overvejer, om der er forskel på Jehovas Vidner og resten af samfundet.

”Pædofili er beklageligvis ret udbredt. Det kan derfor virke psykologisk bekvemt at udpege en speciel og kontroversiel gruppe som skyldige. Og her passer en autoritær og lukket bevægelse som Jehovas Vidner perfekt i billedet. Men ser man på Jehovas Vidners udmeldinger, fordømmer de pædofili. Så måske er deres pædofili-problem i virkeligheden det samme som i resten af samfundet, nemlig at enkelte individer udviser en anderledes adfærd end resten af gruppen”, siger hun.

Selvfølgelig forgår pædofili desværre over alt, men netop en lukket bevægelse giver særlig grobund for at begrave sandheden.

I USA havde Tavse Vidners amerikanske søsterforening, Silentlambs, i 2007 hjulpet 16 ofre for pædofili begået af medlemmer af Jehovas Vidner til historisk store erstatninger.

Det præcise tal kendes ikke, men ifølge kilder er der tale om millioner af dollar. De involverede parter har indgået en såkaldt gag-aftale, der sikrer, at sagen ikke kommer for en domstol. Dermed undgår den anklagede part en eventuel fængselsstraf mod at betale en sum penge til ofrene, der til gengæld skriver under på, at de aldrig må omtale hverken sagen eller erstatningsbeløbets størrelse.

Det lugter jo lidt af at man i Jehovas vidner er mere interesseret i image udadtil, end sandhed, skyld, dom og sand forsoning, der ikke kan nåes med penge men kun gennem Jesu Kristi blod. Er Jehovas Vidner virkelig de pædofiles paradis? Her kan du se 2 del af Dorte Tveiti historie. Døm selv.

Kilde: TV2 Nord

Lignende indlæg:

  • Bag stilhedens mure 01https://www.youtube.com/watch?v=T04m5I_Oxwo »Jeg har tre-fire presseveer, og så føder jeg en lille pige. Min mor tager imod hende. Hun holder hende op med front imod mig, mens min far […]
  • Åb 3:14; Jesus et skabt væsen? En af vagttårnets mange og fatale vranglærer, angående Jesu, går ud på, at han eftersigende skulle være et skabt væsen. Et væsen (den første og eneste) skabt af Jehova, hvorefter Jesus […]
  • Forord til Ny Verden-Oversættelsen af De Hellige SkrifterForord DET ER en ansvarsfuld opgave at skulle oversætte Bibelen fra grundsprogene, hebraisk, aramaisk og græsk, til et nutidssprog. Den der vil oversætte De Hellige Skrifter, som er et […]
  • Vidnesbyrd bragt i IMT Uden Jesus ville jeg stadig være punker - Nicki mødte Gud i en sump af alkohol og stoffer. Nu forkynder han om Jesus i København - Interview Af Anette Ingemansen   Som […]

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development