10. juli: Tro på Herren Jesus

andagt nicki 10,7,15

TRO PÅ HERREN JESUS

De svarede: »Tro på Herren Jesus, så skal du og dit hus blive frelst.« (Apg 16:31)

Fangevogteren i Filippi stillede et spørgsmål, som mange efter ham har stillet: “hvad skal jeg gøre for at blive frelst?” Svaret lød og lyder stadig: “Tro på Herren Jesus”.

Men skal jeg ikke gå i kirke? NEJ, Tro på Herren Jesus. Men skal jeg ikke overholde loven? NEJ, Tro på Herren Jesus. Men skal jeg ikke gøre gode gerninger? NEJ, Tro på Herren Jesus. Men skal jeg ikke kunne bede mit fadervor? NEJ, Tro på Herren Jesus. Men skal jeg ikke kunne formulere den kristne troslære? NEJ, Tro på Herren Jesus. Men skal jeg ikke døbes? NEJ, Tro på Herren Jesus. Men skal jeg så forkaste kirkegang, loven, gode gerninger, fadervor, den kristne troslære og dåben? NEJ, Du skal tro på Herren Jesus.

På korset ved siden af Jesus Kristus hang en forbryder, der fik løn som forskyldt. Han stønnede i tro et: »Jesus, husk mig, når du kommer i dit rige.« Skønt han ikke var døbt, aldrig havde gået i kirke, ikke kendte fadervor eller begynderlærdommen i den kristne tro og næppe havde mange gode gerninger at prale med og tilmed blev korsfæstet, fordi han ikke havde holdt loven. Så lød Jesu svar til ham: »Sandelig siger jeg dig: I dag skal du være med mig i Paradis.« (Luk 23:39-43)

Skulle en eller anden stadig være i tvivl og sidde tilbage med spørgsmålet: “hvad skal jeg gøre for at blive frelst?” Så lyder svaret stadig: “Tro på Herren Jesus”.

Bibellæseplan: Apg 16:16-40; 1Kong 11; Ord 26

Lignende indlæg:

  • 31. December: Godt Nytår GODT NYTÅR Herren Jesu nåde være med alle (Åb 22:21)! Så er vi kommet til årets sidste dag og dermed også den sidste andagt i denne serie. I morgen begynder noget nyt, et nyt år. En ny […]
  • 30. December: Guds løfte til David GUDS LØFTE TIL DAVID Salig og hellig er den, der har del i den første opstandelse; dem har den anden død ingen magt over, men de skal være Guds og Kristi præster og være konger med ham […]
  • 29. December: Gud skal du tilbede GUD SKAL DU TILBEDE Jeg faldt ned for dens fødder for at tilbede den, men den sagde: »Nej! Jeg er kun tjener som du og dine brødre, der holder fast ved Jesu vidnesbyrd. Gud skal du […]
  • 28. December: Din sjæls begær DIN SJÆLS BEGÆR Den frugt, som din sjæl begærede, har du mistet, og alt det prangende og pragtfulde har du tabt, ingen skal kunne finde det mere (Åb 18:14). Den store skøge vi hørte om […]
Tagged with:     ,

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development