15. maj: Ingen grund til frygt pga. Jesus

andagt jon 15,05,15

INGEN GRUND TIL FRYGT PGA. JESUS

“Men Jesus sagde til dem: »Det er mig, frygt ikke!« ” (Joh 6:20)

Jeg hørte engang en taler sige, at der står “frygt ikke” 365 gange i Bibelen, én gang for hver dag. Dernæst remsede taleren masser af grunde op, som viste, at vi burde leve i frygt: Satans magt bare vokser og vokser. Antikrist er ved at rejse sig. Osv. Hele tiden vendte taleren tilbage til, at vi kristne dog ikke behøves at frygte, fordi Jesus siger, at vi ikke skal frygte. Jeg ved ikke hvordan du hører sådan en tale. Personligt er der ikke meget trøst at hente i det for mig. Jeg holder ikke op med at være bange, bare fordi nogen siger, at jeg skal holde op med at være bange. Som barn var jeg meget bange for mørke. Jeg holdt ikke op med at være bange bare fordi de voksne sagde, at jeg ikke skulle være bange. Det, der kunne gøre mig tryg, var hvis nogen tændte lyset – eller, at nogen af de voksne ville være sammen med mig i mørket.

Jesus siger ikke bare: “Frygt ikke!” Han siger også: “Det er mig”! Han giver os også en grund til ikke at frygte. For han er der. Når jeg bliver bange for denne verdens lidelser og død, siger han: “Frygt ikke, for jeg er med dig!” Når jeg bliver gjort opmærksom på, at Djævelens magt virkelig er stor, så siger han: “Frygt ikke, jeg har besejret Djævelen.” Det får ikke altid frygtfølelsen til at forsvinde, men det overbeviser mig om, at jeg ikke har grund til frygt, for Jesus har styr på det hele.

Bibellæseplan: Joh 6:1-21; Dom 19; Sl 120

Lignende indlæg:

  • 4. Oktober: Paulus afskedshilsen PAULUS AFSKEDSHILSEN "Fred være med brødrene, og kærlighed og tro fra Gud Fader og Herren Jesus Kristus!" (Ef 6:23) Paulus har skrevet et mellemlangt brev til menigheden i Efesos. Han […]
  • 3. Oktober: Amnesti og fuld tilgivelse AMNESTI OG FULD TILGIVELSE "Jeg vender tilbage til mit sted, indtil de gør bod og søger mit ansigt. I deres nød vil de opsøge mig." (Hos 4:15) Hoseas profeterer om hvordan folket […]
  • 2. Oktober: Det er en synd at blive beruset DET ER EN SYND AT BLIVE BERUSET "Drik jer ikke berusede i vin, det fører til udskejelser, men lad jer fylde af Ånden." (Ef 5:18) Jeg tilhørte på et tidspunkt et fantastisk […]
  • 1. Oktober: De græd over Jerusalem, og de græder over Danmark DE GRÆD OVER JERUSALEM, OG DE GRÆDER OVER DANMARK "Da jeg hørte disse ord, satte jeg mig ned og græd og sørgede i dagevis, mens jeg fastede og bad for himlens Guds ansigt." (Neh […]
Tagged with:     ,

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development