18. april: Så langt som øst ligger fra vest

andagt sven 18,04,15

SÅ LANGT SOM ØST LIGGER FRA VEST

Så høj som himlen er over jorden, så stor er hans nåde mod dem, der frygter ham; så langt som øst ligger fra vest, så langt har han fjernet vore synder fra os. (Sl 103:11-12)

Vi er født som syndere og vi syndere, fordi vi er født sådan. Det er en lang kamp, at prøve at undgå det, men vi kommer til det igen og igen. Selvom vi ikke ønsker det. Vore synder præger os og former os.

Det er ikke et forsvar for at synde. Bestemt ikke. Vi skal undgå det og tænke på, at leve på en måde, der viser hvordan Gud er. Det vil give et tættere forhold til Gud.

Satan arbejder for at nedbryde dig. Så du tror, at du ikke er noget værd. Rom. Kap. 8 vers 1. Satan vil gøre alt for at du ikke skal tro på Herren din Gud. Hvis du frygter noget, er det på grund af satan. Hvis du frygter, så brug tid sammen med Jesus. Lyt til Herren, i stedet for venner. Ret dit blik imod Jesus. Lad Ham der er i dig, kæmpe for dig.

Men når du har syndet, så bed om tilgivelse oprigtigt. Heldigvis er Gud en tilgivende Gud, der ud af nåde tilgiver synd.

Jeg kan huske mine synder, men Gud kan ikke huske mine synder mere, fordi de er jo blevet slettet. Det er en meget stor forskel. Når vi beder om tilgivelse for vore synder, tilgiver Gud dem fuldstændigt. De er væk. Helt væk for Gud.

”Så langt som øst er fra vest, så langt har han fjernet vore synder fra os. ” Det er uendeligt. Vi kan blive ved med at flyve mod øst. Hvis der i stedet for, havde stået fra nord til syd var det ikke uendeligt. Man ville ende på nordpolen eller sydpolen.

Ud af nåde tilgiver Gud synd. Guds øjne hviler på os for at samle os op igen. Gud giver styrke til dem der ydmyger sig. Heldigvis.

Bibellæseplan: Luk 15; 5Mose 29-30; Sl 103

Lignende indlæg:

  • 19. april: Gud er trofast og holder sit ord GUD ER TROFAST OG HOLDER SIT ORD Du satte en grænse, det ikke må overskride, det skal ikke dække jorden igen. (Sl 104:9) Der tales her om syndfloden, som Gud havde bestemt skulle […]
  • 17. april: I denne antisemitismes tid I DENNE ANTISEMITISMES TID Folkene skal frygte Herrens navn, alle jordens konger skal frygte din herlighed. For Herren genopbygger Zion, han viser sig i sin herlighed. (Sl […]
  • 16. april: Kom med til festen KOM MED TIL FESTEN Jesus svarede: »Der var en mand, som ville holde et stort festmåltid og indbød mange. (Luk 14:16) Gud indbyder mange mennesker til det store festmåltid, men der er […]
  • 15. april: Fryderåb for Herren FRYDERÅB FOR HERREN En salme til takofferet. Bryd ud i fryderåb for Herren, hele jorden! (Sl 100:1) Gud har skabt os hver og en. Derfor hører vi Ham til, og bør være glade for […]
Tagged with:     ,

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development