18. November: Der er liv i et blik

andagt nicki 18,11,15

DER ER LIV I ET BLIK

Hold jer ham for øje, som fandt sig i en sådan modstand fra syndere, for at I ikke skal blive trætte og miste modet (Heb 12:3).

Hvor er det let at miste modet i denne syndens og dødens verden. Modløsheden kan helt lamme os i vores tjeneste og i livet som sådan – Skriften viser vejen ud af modløsheden – Hold jer Jesus Kristus for øje.

Når jeg ser på verden med alt dens terror og ondskab, så taber jeg så let modet, hvordan skal det gå? Hvad er det for en verden, mine børn kommer til at vokse op i? Jeg bliver virkelig træt og modløs, men så får jeg lov til at se på Jesus, så får jeg lov at se, at han trods alt stadig sidder på tronen, at han vandt herredømmet på korsets træ (Rom 5:17).

Når jeg ser på mig selv, mine synder og urene tanker, så mister jeg modet, så gyser jeg over, at Gud er retfærdig, så fortvivles jeg over, at jeg tilsyneladende aldrig bliver bedre. Men så får jeg lov til at se på Jesus, så får jeg lov at se, at han er min retfærdighed, at han døde for mine synder, at han opstod og førte mig til himmelens strand.

Det er sandt hvad vi synger:
Der er liv i et blik
på det blødende Lam,
der er frelse, o synder, for dig!
Hæv dit øje til korset
i troen og bliv frelst,
se til ham, som led døden for dig!
Se, se, se og lev!
Der er liv i et blik
på det blødende Lam,
der er frelse, o synder, for dig!

Bibellæseplan: Heb 12; Es 7-8; Zak 5

Lignende indlæg:

  • 31. December: Godt Nytår GODT NYTÅR Herren Jesu nåde være med alle (Åb 22:21)! Så er vi kommet til årets sidste dag og dermed også den sidste andagt i denne serie. I morgen begynder noget nyt, et nyt år. En ny […]
  • 30. December: Guds løfte til David GUDS LØFTE TIL DAVID Salig og hellig er den, der har del i den første opstandelse; dem har den anden død ingen magt over, men de skal være Guds og Kristi præster og være konger med ham […]
  • 29. December: Gud skal du tilbede GUD SKAL DU TILBEDE Jeg faldt ned for dens fødder for at tilbede den, men den sagde: »Nej! Jeg er kun tjener som du og dine brødre, der holder fast ved Jesu vidnesbyrd. Gud skal du […]
  • 28. December: Din sjæls begær DIN SJÆLS BEGÆR Den frugt, som din sjæl begærede, har du mistet, og alt det prangende og pragtfulde har du tabt, ingen skal kunne finde det mere (Åb 18:14). Den store skøge vi hørte om […]
Tagged with:     ,

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development