18. November: Der er liv i et blik

andagt nicki 18,11,15

DER ER LIV I ET BLIK

Hold jer ham for øje, som fandt sig i en sådan modstand fra syndere, for at I ikke skal blive trætte og miste modet (Heb 12:3).

Hvor er det let at miste modet i denne syndens og dødens verden. Modløsheden kan helt lamme os i vores tjeneste og i livet som sådan – Skriften viser vejen ud af modløsheden – Hold jer Jesus Kristus for øje.

Når jeg ser på verden med alt dens terror og ondskab, så taber jeg så let modet, hvordan skal det gå? Hvad er det for en verden, mine børn kommer til at vokse op i? Jeg bliver virkelig træt og modløs, men så får jeg lov til at se på Jesus, så får jeg lov at se, at han trods alt stadig sidder på tronen, at han vandt herredømmet på korsets træ (Rom 5:17).

Når jeg ser på mig selv, mine synder og urene tanker, så mister jeg modet, så gyser jeg over, at Gud er retfærdig, så fortvivles jeg over, at jeg tilsyneladende aldrig bliver bedre. Men så får jeg lov til at se på Jesus, så får jeg lov at se, at han er min retfærdighed, at han døde for mine synder, at han opstod og førte mig til himmelens strand.

Det er sandt hvad vi synger:
Der er liv i et blik
på det blødende Lam,
der er frelse, o synder, for dig!
Hæv dit øje til korset
i troen og bliv frelst,
se til ham, som led døden for dig!
Se, se, se og lev!
Der er liv i et blik
på det blødende Lam,
der er frelse, o synder, for dig!

Bibellæseplan: Heb 12; Es 7-8; Zak 5

Lignende indlæg:

  • 30. januar: Gråd og Glæde GRÅD OG GLÆDE For hans vrede varer et øjeblik, hans nåde hele livet; om aftenen slår gråden sig ned, om morgenen er der jubel. (Sl 30:6) I dagens moderne kristendom hedder det nok så […]
  • 31. januar: Hvem kan så blive frelst? HVEM KAN SÅ BLIVE FRELST? Da disciplene hørte det, blev de meget forfærdede og sagde: »Hvem kan så blive frelst?« (Matt 19:25) Jesus møder en rig ung mand, der gerne vil have Jesus til […]
  • 18. februar: Svigerfars gode råd om ledelse SVIGERFARS GODE RÅD OM LEDELSE Moses' svigerfar sagde til ham: »Du bærer dig uklogt ad. (2Mose 18:17) Moses var af Gud blevet udrustet til at lede hans folk. Moses' svigerfar Jetro […]
  • 1. februar: Og du tilgav OG DU TILGAV Min synd bekendte jeg for dig, og jeg skjulte ikke min skyld. Jeg sagde: Jeg vil bekende mine overtrædelser for Herren, og du tilgav min syndeskyld. Sela (Sl 32:5) Kong […]
Tagged with:     ,

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development