22. Oktober: Udholdenhed

andagt 22,10,15

UDHOLDENHED

Herren lede jeres hjerte til Guds kærlighed og til Kristi udholdenhed! (2Thess 3:5)

At leve som kristen, er ikke altid enkelt. Det går ikke altid som smurt. Måske kender du det. Du møde mennesker, som er uelskværdige. Mennesker, der sårer dig, svigter dig, lyver om dig o.s.v. Kan også være, du møder mennesker, som håner dig fordi du tror på Jesus. Ja, det kan gå så vidt, at du bliver truet på livet, og mange kristne rundt om i verden bliver slået ihjel på grund af troen på Jesus, eller sat i fængsel, pisket og frataget rettigheder m.m.

Hvad der er mindst lige så slemt er, at jeg i mit eget liv finder så meget, der kæmper imod troen. Jeg kan blive så optaget af det dennesidige, at jeg sætter Jesus til side, eller helt glemmer ham.

Derfor har vi også i dag så meget brug for, at bede sammen med Paulus, og at nogen vil bede denne bøn for os.

Jeg ved, at jeg skal møde nogle mennesker i dag. Hvor er det vigtigt, at Gud giver mig øjne, så jeg ser dem som Jesus. Hvor er det vigtigt, at Gud giver mig hjerte, så jeg har kærlighed til dem som Jesus har.

Mit liv med Jesus vil i dag blive udfordret. Jeg vil møde fristelser, der vil føre mig væk fra Jesus. Hvor har jeg brug for, at Jesus giver mig udholdenhed. Det afgørende er jo ikke, at jeg engang begyndte et liv med ham, men at jeg fuldfører det.

Bibellæseplan: 2Thess 3; Jer 11-12; Am 6

Lignende indlæg:

  • 25. Oktober: Tilsynsmand? TILSYNSMAND? Hvis nogen ønsker at blive tilsynsmand, er det et vigtigt arbejde, han tragter efter. (1Tim 3:1) Mon ikke de fleste af os godt ved, at det er vigtigt med gode og dygtige […]
  • 24. Oktober: Et roligt og stille liv ET ROLIGT OG STILLE LIV bed for konger og for alle i høje stillinger, så vi kan leve et roligt og stille liv, i al gudfrygtighed og agtværdighed. (1Tim 2:2) I en gammel julekalender […]
  • 23. Oktober: Lev sundt LEV SUNDT Da jeg rejste til Makedonien, bad jeg dig blive i Efesos, for at du skulle påbyde visse folk, at de ikke må føre vranglære (1Tim 1:3) Jeg møder ofte kristne, som opgivende […]
  • 21. Oktober: Stol på Jesus STOL PÅ JESUS lad jer ikke straks bringe ud af fatning eller skræmme, hverken af en profeti eller af et ord eller af et brev, der skulle være fra os, om at Herrens dag er lige […]
Tagged with:     ,

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development