24. Oktober: Et roligt og stille liv

andagt 24,10,15

ET ROLIGT OG STILLE LIV

bed for konger og for alle i høje stillinger, så vi kan leve et roligt og stille liv, i al gudfrygtighed og agtværdighed. (1Tim 2:2)

I en gammel julekalender lyder en strofe fra en sang: ”Jeg vil ha’ gang i den – sang i den –
mere ramasjang og tju og bang i den” Det tror jeg på mange måder også er kendetegnende for mange kristne i deres kristenliv.

Gud sender nogle kristne på specialopgaver. Til Afrika, Sydamerika, som bibelsmuglere til lukkede lande og sågar til det eksotiske Bornholm eller Fyn. Men langt de fleste kommer til at leve et helt almindeligt og normalt liv der, hvor de nu engang bor.

Det kan være spændende, at høre om ”spændende liv, men hvor er det vigtigt, at vi husker at bede for de mange, der lever som kristne, lige der, hvor de bor.

Til den opfordring hører også, at bede for myndighederne. Vores regent og statsministeren.

Hvad siger du, er du uenig med statsministeren? Det må du gerne være, men hvornår har du sidst bedt for vores regeringsleder? Du ønsker vel ikke at leve i modstrid med bibelen?

Hvor jeg også glæder mig over at høre, om mange frivillige, der tager en tørn i det kristne arbejde, som går på gademission og deltager aktivt i udvalgsarbejde m.m. Hvor har vi brug for jer.

Men hvordan lever vi i vores hverdag, blandt vore naboer og kollegaer for slet ikke at tale om vores familie.

Måske du i dag skulle bruge et par minutter på, at bede over, hvad Paulus mener, når han siger: så vi kan leve et roligt og stille liv, i al gudfrygtighed og agtværdighed.

Bibellæseplan: 1Tim 2; Jer 15-16; Am 8

Lignende indlæg:

  • 25. Oktober: Tilsynsmand? TILSYNSMAND? Hvis nogen ønsker at blive tilsynsmand, er det et vigtigt arbejde, han tragter efter. (1Tim 3:1) Mon ikke de fleste af os godt ved, at det er vigtigt med gode og dygtige […]
  • 23. Oktober: Lev sundt LEV SUNDT Da jeg rejste til Makedonien, bad jeg dig blive i Efesos, for at du skulle påbyde visse folk, at de ikke må føre vranglære (1Tim 1:3) Jeg møder ofte kristne, som opgivende […]
  • 22. Oktober: Udholdenhed UDHOLDENHED Herren lede jeres hjerte til Guds kærlighed og til Kristi udholdenhed! (2Thess 3:5) At leve som kristen, er ikke altid enkelt. Det går ikke altid som smurt. Måske kender du […]
  • 21. Oktober: Stol på Jesus STOL PÅ JESUS lad jer ikke straks bringe ud af fatning eller skræmme, hverken af en profeti eller af et ord eller af et brev, der skulle være fra os, om at Herrens dag er lige […]
Tagged with:     ,

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development