23. Oktober: Lev sundt

andagt 23,10,15

LEV SUNDT

Da jeg rejste til Makedonien, bad jeg dig blive i Efesos, for at du skulle påbyde visse folk, at de ikke må føre vranglære (1Tim 1:3)

Jeg møder ofte kristne, som opgivende løfter skuldrene, når der bliver spurgt ind til, om noget er i uoverensstemmelse med skriften.

Indrømmet, det er ikke altid enkelt. Men hvor har jeg selv ofte haft gavn og glæde af, at nogle af mine venner, og engang i mellem også mennesker, som ikke ville mig, når de spurgte ind til, om det jeg forkyndte, havde sin rod i den bibelske vejledning.

Det var den opgave Paulus bad Timoteus om at udføre i Makadonien. Der blev ikke sat navn på her, men Timoteus har ikke været i tvivl om, hvem der var i tankerne hos Paulus.

Det letteste er da, blot at læne sig tilbage, og så lade stå til. Sådan gør de færreste af os, når det drejer sig om den mad vi spiser. Selv os, der ikke gider bruge tid på kostprofeters råberi, tjekker om kødet eller fisken er dårlig, eller hvad det nu er. Vi ønsker jo ikke en salmonella forgiftning eller diarre grundet dårlig mad.

Hvor meget vigtigere er det så ikke, når det handler om vores åndelige kost. Her tåler vi endnu mindre sjusk og slendrian, for forkert kost kan i heldigste fald gøre os til syge og forkrøblede kristne, i værste fald, tager det livet fra os.

Hvordan forholder du dig til den forkyndelse, som du møder?

Bibellæseplan: 1Tim 1; Jer 13-14; Am 7

Lignende indlæg:

  • 25. Oktober: Tilsynsmand? TILSYNSMAND? Hvis nogen ønsker at blive tilsynsmand, er det et vigtigt arbejde, han tragter efter. (1Tim 3:1) Mon ikke de fleste af os godt ved, at det er vigtigt med gode og dygtige […]
  • 24. Oktober: Et roligt og stille liv ET ROLIGT OG STILLE LIV bed for konger og for alle i høje stillinger, så vi kan leve et roligt og stille liv, i al gudfrygtighed og agtværdighed. (1Tim 2:2) I en gammel julekalender […]
  • 22. Oktober: Udholdenhed UDHOLDENHED Herren lede jeres hjerte til Guds kærlighed og til Kristi udholdenhed! (2Thess 3:5) At leve som kristen, er ikke altid enkelt. Det går ikke altid som smurt. Måske kender du […]
  • 21. Oktober: Stol på Jesus STOL PÅ JESUS lad jer ikke straks bringe ud af fatning eller skræmme, hverken af en profeti eller af et ord eller af et brev, der skulle være fra os, om at Herrens dag er lige […]
Tagged with:     ,

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development