24. maj: Fit for purpose

andagt Daniel 24,05,15

FIT FOR PURPOSE

De sagde til ham: »Du er helt igennem født i synd, og du vil belære os?« Så jog de ham ud. (Joh 9:34)

Dette vers er farisærenes svar til vidnesbyrdet fra manden, som var født blind, men som Jesus gjorde seende. På mange måder har I god ret til at sige det om mig, der har skrevet andagter til denne uge. Resultatet er ikke perfekt, men mit håb er at det har startet nogle tanker og forhåbentligt været til en eller anden grad af opmuntring, jeg beder til at andagterne har været i overensstemmelse med Gud ord og at de ikke har ført nogle fra troen. Jeg har forsøgt at provokere da livet i Kristus ikke kan leves på cruise control.

Ingen af os der går rundt på jorden er perfekte, selvom vi bruger meget tid på at iscenesætte det gennem vores forbrug og brug af sociale medier. Vi behøver ikke leve perfekte liv for at kunne være vidnesbyrd om Jesus, tværtimod kan vores måde at håndtere vores fejl og fejltagelser være et vidnesbyrd for vores omgangskreds. Mit håb er at alle vil være frimodige og tænke om sig selv, at de er “Fit for Purpose” – altså tilstrækkelige til deres formål. Mere er ikke nødvendigt og så må Helligånden tage over derfra.

Bibellæseplan: Joh 9:24-41; 1Sam 6-7; Sl 129

Lignende indlæg:

  • 23. maj: Min skyld? MIN SKYLD? Hans disciple spurgte ham: »Rabbi, hvem har syndet, han selv eller hans forældre, siden han er født blind?« (Joh 9:2) Når vi bliver mødt af ondskab og modgang i hverdagen, […]
  • 22. maj: Min Far er stærkere end din… MIN FAR ER STÆRKERE END DIN... Jesus svarede: »Hvis jeg ærer mig selv, er min ære intet værd. Det er min fader, som ærer mig, ham som I siger om: Han er vores Gud; (joh 8:54) Verset er […]
  • 21. maj: Jeg kan stoppe når jeg vil… JEG KAN STOPPE NÅR JEG VIL... Jesus svarede dem: »Sandelig, sandelig siger jeg jer: Enhver, som gør synden, er syndens træl. (Joh 8:34) Jeg ved ikke hvor mange gange jeg har hørt folk […]
  • 20. maj: Den livslange kamp DEN LIVSLANGE KAMP Jesus rettede sig op og sagde til hende: »Kvinde, hvor blev de af? Var der ingen, der fordømte dig?« Hun svarede: »Nej, Herre, ingen.« Så sagde Jesus: »Heller ikke […]
Tagged with:     ,

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development