6. Oktober: Lev det gode liv

andagt emil 06,10,15

LEV DET GODE LIV

Jeg skrev mine mange love, men han regnede dem ikke for noget (Hos 8:12)

Hoseas bog er på mange måder en lang omvendelsestale til Nordriget. Gud har handlet godt mod dem. Han har befriet dem, og de er hans folk, men de vender sig mod ham alligevel, og gør hvad han finder er ondt. Nogle gange kan jeg godt fristes til at tænke: hold op hvor er de et eller andet sted dumme! De ved hvad konsekvenserne vil blive, og alligevel handler de ikke efter Guds vilje. Godt jeg ikke handler sådan

Så er det jeg læser det her vers. På trods af at jeg virkelig ønsker at handle efter Guds bud, må jeg bare erkende at det her er sagen i mit liv: Gud gav sine bud, og jeg regnede dem ikke for noget som helst, for jeg ved jo bedst selv hvad der er rigtigt. Gud mener det jo ikke helt så alvorligt som han siger det, og jeg har jo også altid lært at ”Viljen ser Vorherre på”.

Tror du på Jesus, så vis ham den lydighed han fortjener. Du skal ikke gøre det for at blive frelst, men – det har han allerede gjort for dig – men nu hvor han har frelst ham, så må du leve det liv som han har kaldet dig til. Et liv efter hans vilje. Ikke for at blive frelst, men fordi ham der allerede har frelst dig, ønsker at du lever det gode liv, efter hans bud.

Bibellæseplan: Fil 1:12-30; Neh 8:13-9:37; Hos 8

Lignende indlæg:

  • 11. Oktober: Gud har gjort dig duelig GUD HAR GJORT DIG DUELIG Tak med glæde vor Fader, som har gjort jer duelige til at få del i de helliges arv i lyset (Kol 1:12) Halleluja! Så bliver det ikke meget klarere. Det er […]
  • 10. Oktober: Bekymringer BEKYMRINGER Vær ikke bekymrede for noget, men bring i alle forhold jeres ønsker frem for Gud i bøn og påkaldelse med tak. (Fil 4:6) Det er noget af det allermest naturlige og normale […]
  • 9. Oktober: Himmellegemet HIMMELLEGEMET Han skal forvandle vort fornedrede legeme og give det skikkelse som hans herliggjorte legeme med den kraft, hvormed han kan underlægge sig alt. (Fil 3:21) Glæder du dig […]
  • 8. Oktober: I tillid til Herren I TILLID TIL HERREN Men i tillid til Herren stoler jeg på, at jeg også selv snart skal komme. (Fil 2:24) Når jeg skal ud på en rejse, længere eller kortere, så skal jeg købe en billet. […]
Tagged with:     ,

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development