Netanyahu og Obama: Har ikke opgivet fred mellem Israel og Palæstina

USA og Israel hyldede mandag landenes stærke bånd, da de to landes ledere mødtes i Det Hvide Hus.

Israels premierminister, Benjamin Netanyahu, forsikrede USA’s præsident, Barack Obama, om, at han fortsat er opsat på en to-stats-løsning på den israelsk-palæstinensiske konflikt.

Begge ledere forsøgte at styrke det anstrengte forhold mellem de to lande, efter en ophedet strid om atomaftalen med Iran. Det er 13 måneder siden, de to ledere senest har set hinanden i øjnene på tomandshånd.

Den israelske leder understregede, at en palæstinensisk stat skal være demilitariseret og anerkende Israel som hjemland for det jødiske folk, hvilket tidligere er blevet afvist.

Barack Obama har fordømt den palæstinensiske vold og bakket op om Israels ret til at forsvare sig selv, men siger, at han ønskede at høre Netanyahus planer for at mindske spændingerne, og “hvordan vi kan sikre, at de legitime palæstinensiske forhåbninger imødekommes”.

 

Kilde: Netanyahu og Obama: Har ikke opgivet fred mellem Israel og Palæstina | Nyheder | DR

Lignende indlæg:

  • Verdensranglisten Kina Kina er i voldsom forandring i disse år. Hverdagslivet er forandret for mange og nye muligheder og udfordringer møder kirkerne. Forfølgelsen er aftagende, men i nogle områder stadig intens.
  • Holocaust-betvivler vil være iransk præsident igen Irans tidligere præsident Mahmoud Ahmadinejad, der gentagne gange har gjort sig bemærket i Vesten for at kalde Holocaust for opspind, trodser landets åndelige leder og stiller op til […]
  • 17. juli: Jesus er alt! JESUS ER ALT! Men jeg tillægger ikke mit liv nogen betydning, når bare jeg må fuldføre mit løb og den tjeneste, jeg har fået fra Herren Jesus: at vidne om evangeliet om Guds nåde. (Apg […]
  • Salme 119: 176 guldkorn fra GT. I denne gennemgang skal vi se på en salme, som 'kun' har 176 vers. Det er selvfølgelig salme 119. Vi skal selvfølgelig ikke gennemgå alle vers, selvom det også ville være værdifuldt. I […]

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development