Bager dømt for at diskriminere homoseksuelle

cake-announcement

En domstol i staten Colorado i USA har givet et homoseksuelt par ret i, at det var ulovlig diskrimination, da bageren Jack Phillips i 2012 nægtede at lave en kage til deres bryllupsfest. De havde været i nabostaten for at blive gift, for det kunne de ikke blive i Colorado, og nu skulle brylluppet fejres, fortæller LifeSiteNews.

Selv om religionsfrihed er den første rettighed i USA’s konstitution, må en kristen bager ikke nægte at bruge sine evner til at gøre en homo-vielse festlig. Bageren og hans personale blev dømt til hver tredje måned de næste to år at deltage i et kursus i anti-diskrimination.

“Enhver må tro, hvad han vil, men hvis han vil drive en forretning, må han ikke gøre forskel på kunderne,” sagde en af de syv dommere i en offentlig erklæring.

“Homo-aktivister er gået fra at bede om tolerance til at kræve ligestilling i alt, og de bakkes op af myndighederne,” siger en talsmand fra Focus on the Family.

Han spørger, hvad der ville ske, hvis en jødisk kunstmaler nægter at lave et hyldestbillede af Hitler, eller hvis en kosher jødisk slagter bliver bedt om at levere grisekød, eller et muslimsk cateringfirma får en bestilling på at servere alkohol.

Bageren har tidligere sagt, at hvis et homoseksuelt par ønsker at bestille en speciel fødselsdagskage eller hvad som helst i hans butik, så er de velkomne. Men en homo-vielse vil han ikke være med til at gøre festlig.

Rent forretningsmæssigt har han ingen problemer. Siden anklagen om diskrimination er hans omsætning mere end fordoblet. Efter dommen har han erklæret, at homoseksuelle fortsat ikke kan få ham til at lave en bryllupskage, men det kan andre heller ikke.

Phillips støttes af jurister fra Alliance Defending Freedom (ADF). De er parate til at appellere dommen til en højere retsindstans.

“Dommen begrundes med, at diskrimination er noget dårligt, men dommen er i sig selv diskrimination mod en mand, der ikke får lov til at følge sin religiøse overbevisning,” har en af juristerne fra ADF erklæret.

Kilde: http://indremission.dk/imt/forsiden/vis-artikel/artikel/bager-doemt-for-at-diskriminere/#.U6n2i_l_uSo

Lignende indlæg:

  • Krisen mellem USA og Israel kradser voldsomt Selv om både amerikanske og israelske ledere forsøger at dække over det, kan det ikke længere skjules, at der er en særdeles alvorlig krise mellem de to lande. En krise, som kan få […]
  • Jeg var en datter af islam Denne artikel er oversat fra 'I Was a Daughter of Islam', af Rae, som er et pseudonymt navn, fordi hun har fundet det for farligt at skrive under eget navn. Det er en rystende […]
  • Flerkoneri i religionsfrihedens navn En dommer i Utah har udstedt en endelig afgørelse, i en retssag indgivet af familien Brown, der vises på TV-showet "En mand - fire koner ". afgørelsen fjerner dele af statens […]
  • Kirkesamfund varsler Israel boykot Den presbyterianske kirke i USA, en protestantisk trosretning med næsten 2 millioner medlemmer, har besluttet at boykotte virksomheder, der er aktive i de israelskokkuperede områder på […]

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development