Danmark sender penge til en terrororganisation, der vil udslette Israel

hamas-funding-terrorism550_thumb[2]

Situationen har været højspændt mellem Hamas og Fatah siden 2007, hvor en væbnet konflikt mellem de to palæstinensiske grupper førte til, at Hamas overtog magten i Gazastriben, mens Abbas måtte nøjes med selvstyret på Vestbredden.

Efter syv års politisk splittelse mellem palæstinenserne i Gazastriben og på Vestbredden tog præsidenten for Det Palæstinensiske Selvstyre, Mahmoud Abbas, mandag (2/6-14) en ny enhedsregering i ed.

Den nye forbrødring mellem det islamistiske Hamas og det moderate Fatah har mødt kraftig modstand i Israel, USA og en række andre lande, som truer med at stoppe den økonomiske støtte til selvstyret.

Problematikken i dette samarbejde er, at Israel, Europa og det meste af Vesten fordømmer Hamas som en terroristorganisation. Hamas anerkender ikke den israelske stat og gruppens militante gren har stået bag selvmordsangreb i Israel.

USA, Israel og EU

USA er klar til at samarbejde med den nye palæstinensiske enhedsregering, lød det fra det amerikanske udenrigsministerium, allerede samme dag, regeringen var taget i ed.

Amerikanerne vil fortsat sende støtte til de palæstinensiske myndigheder, men regeringen vil blive dømt på dens handlinger, hedder det fra Washington.

Israel har skarpt fordømt den palæstinensiske præsident Mahmoud Abbas indgåelse af en pagt med Hamas, hvor han i stedet burde arbejde for at sikre en fredsaftale med Israel.

En israelsk embedsmand, siger, at Israels “regering er dybt skuffet” over USA’s samarbejde med enhedsregeringen og utaler at USA gør “Abbas i stand til at tro, at det er acceptabelt at danne regering sammen med en terrororganisation”. Israel truer med at holde Abbas ansvarlig for ethvert angreb mod Israel, der ofte er mål for raketangreb fra Gazastriben.

Europa eller nærmere bestemt EU-Kommissionen, valgte, 2 dage efter offentliggørelsen af den nye alliance, at bevilge 1½ milliard kroner til Det Palæstinensiske Selvstyre.

Med det kendskab vi desværre har til Hamas, deres terrorbevægelse, deres køb og betaling af terrorister, deres kamp for at udslette Israel fra verdenskortet – er EU og dermed alle skatteborgere direkte med til at finansiere Hamas terrorregime…

Kilde:

http://jyllands-posten.dk/international/mideast/ECE6774492/ny-regering-taget-i-ed-pa-vestbredden/

http://jyllands-posten.dk/international/mideast/ECE6777299/usa-melder-klar-til-samarbejde-med-palaestinensere/

http://danskzionistforbund.dk/?p=642&utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=nu-sender-danmark-penge-direkte-til-en-terrororganisation-der-vil-udslette-israel

Lignende indlæg:

  • Nye israelske bosættelser efter palæstinensisk regering Kun 72 timer efter den nye palæstinensiske enhedsregering blev taget i ed, afslører israelerne nu, at de har planer om at bygge omkring 1800 nye bosætter-hjem. Der er ingen tvivl om, at […]
  • De tre Israelske teenagere myrdet Efter mere end to ugers eftersøgning, har den israelske hær fundet ligene af de tre israelske teenagere under en bunke sten på en åben mark mellem Haluhul og Beit Kahil. Israel påstår, […]
  • Intern palæstinensisk strid: Bomber, had og beskyldninger om løgn Officielt har de to store palæstinensiske grupper Fatah og Hamas indgået en forsoningsaftale og dannet en national samlingsregering, der skal forene Gaza og Vestbredden under ét styre. I […]
  • Reaktioner på kidnapning Kidnapningen sent torsdag aften af tre israelske teenagere i byen Hebron på Vestbredden har skabt meget stærke følelser i Israel. Israelere af vidt forskellig politisk opfattelse er […]

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development