Danmark sender penge til en terrororganisation, der vil udslette Israel

hamas-funding-terrorism550_thumb[2]

Situationen har været højspændt mellem Hamas og Fatah siden 2007, hvor en væbnet konflikt mellem de to palæstinensiske grupper førte til, at Hamas overtog magten i Gazastriben, mens Abbas måtte nøjes med selvstyret på Vestbredden.

Efter syv års politisk splittelse mellem palæstinenserne i Gazastriben og på Vestbredden tog præsidenten for Det Palæstinensiske Selvstyre, Mahmoud Abbas, mandag (2/6-14) en ny enhedsregering i ed.

Den nye forbrødring mellem det islamistiske Hamas og det moderate Fatah har mødt kraftig modstand i Israel, USA og en række andre lande, som truer med at stoppe den økonomiske støtte til selvstyret.

Problematikken i dette samarbejde er, at Israel, Europa og det meste af Vesten fordømmer Hamas som en terroristorganisation. Hamas anerkender ikke den israelske stat og gruppens militante gren har stået bag selvmordsangreb i Israel.

USA, Israel og EU

USA er klar til at samarbejde med den nye palæstinensiske enhedsregering, lød det fra det amerikanske udenrigsministerium, allerede samme dag, regeringen var taget i ed.

Amerikanerne vil fortsat sende støtte til de palæstinensiske myndigheder, men regeringen vil blive dømt på dens handlinger, hedder det fra Washington.

Israel har skarpt fordømt den palæstinensiske præsident Mahmoud Abbas indgåelse af en pagt med Hamas, hvor han i stedet burde arbejde for at sikre en fredsaftale med Israel.

En israelsk embedsmand, siger, at Israels “regering er dybt skuffet” over USA’s samarbejde med enhedsregeringen og utaler at USA gør “Abbas i stand til at tro, at det er acceptabelt at danne regering sammen med en terrororganisation”. Israel truer med at holde Abbas ansvarlig for ethvert angreb mod Israel, der ofte er mål for raketangreb fra Gazastriben.

Europa eller nærmere bestemt EU-Kommissionen, valgte, 2 dage efter offentliggørelsen af den nye alliance, at bevilge 1½ milliard kroner til Det Palæstinensiske Selvstyre.

Med det kendskab vi desværre har til Hamas, deres terrorbevægelse, deres køb og betaling af terrorister, deres kamp for at udslette Israel fra verdenskortet – er EU og dermed alle skatteborgere direkte med til at finansiere Hamas terrorregime…

Kilde:

http://jyllands-posten.dk/international/mideast/ECE6774492/ny-regering-taget-i-ed-pa-vestbredden/

http://jyllands-posten.dk/international/mideast/ECE6777299/usa-melder-klar-til-samarbejde-med-palaestinensere/

http://danskzionistforbund.dk/?p=642&utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=nu-sender-danmark-penge-direkte-til-en-terrororganisation-der-vil-udslette-israel

Lignende indlæg:

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development