Nye israelske bosættelser efter palæstinensisk regering

110902-israeli-settlement

Kun 72 timer efter den nye palæstinensiske enhedsregering blev taget i ed, afslører israelerne nu, at de har planer om at bygge omkring 1800 nye bosætter-hjem.

Der er ingen tvivl om, at beslutningen kom som en reaktion på de palæstinensiske araberes nye regering, en koalition mellem Fatah og terrororganisationen Hamas , som har svoret at udslette Israel.

Ifølge den israelske boligminister, Uri Ariel, er det “en passende zionistisk reaktion på oprettelsen af den palæstinensiske terror-regering”. – Jeg er sikker på, at dette kun er begyndelsen, tilføjer han ifølge AFP. Dette er også den palæstinensiske forhandler Saeb Erekat udtrykt bekymring. Han udtalte: “Vi mener, denne seneste meddelelse er et klart tegn på, at Israel er på vej mod en større optrapning”

Den Amerikanske ambassadør i Israel Dan Shapiro fordømte planen og EU’s udenrigspolitiske chef, Catherine Ashton erklæret sig i en pressemeddelelse “skuffet” over de israelske myndigheders beslutning.

– Vi opfordrer de israelske myndigheder til at trække denne beslutning tilbage – og til at lægge alle kræfter i arbejdet med at få en hurtig genoptagelse af fredsforhandlingerne, siger Ashton.

PLO truer med at klage til FN, hvor palæstinenserne føler sig helt trygge ved at få størstedelen af ​​deres klager mod Israel igennem, i betragtning af den store overvægt af arabiske og muslimske medlemslande og andre Israel-fjendtlige lande.

Kilde:

http://www.timesofisrael.com/israel-approves-tenders-for-1800-more-w-bank-homes/

http://jyllands-posten.dk/international/mideast/ECE6784151/nye-israelske-bosaettelser-efter-palaestinensisk-regering/

http://sma-norge.no/?p=8347

Lignende indlæg:

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development