Pavens falske fællesbøn

pave

For første gang i historien, vil islamiske bønner og oplæsninger fra Koranen blive hørt i Vatikanet idag søndag, (8/6-14) i et forsøg fra pave Frans på at indstifte fred mellem Israelerne og Palæstinenserne.

Pave Frans udstedt opfordringen til fællesbøn til den israelske præsident Shimon Peres og præsident for det palæstinensiske selvstyre Mahmoud Abbas under sit besøg i sidste uge i Jordan, Israel og det palæstinensiske selvstyre.

Den jødiske bøn kommer først, efterfulgt af en kristen bøn og til sidst muslimsk bøn. Emnet for bønnerne bliver skabelse, tilgivelse og fred. Alle bønner bliver oplæst på arabisk, engelsk, hebraisk og italiensk afbrudt af musikalske indslag.

Vatikanet understregede, at Præsidenterne vil være til stede ikke kun som Jøde eller Muslim, men som en leder, der tæller Jøder, Kristne og Muslimer blandt borgerne i deres land.

Fader Pierbattista Pizzaballa, en tjenestemand med ansvar for de Katolske steder i Det Hellige Land og hovedarrangøren af søndagens møde udtaler: “Der bliver ingen politiske taler, men alle vil bede om fred som individuelle troende” og tilføjede, at bønnens struktur for hver enkelt gruppe vil være identisk for at vise, at de er “børn af den samme Gud.”

Bibelen kender ikke noget til at jøder, kristne og muslimer skulle være “børn af den samme Gud” men lære i modsætning til den falske Romerkirke at det kun er i troen på Jesus Kristus vi fået ret til at blive barn af Gud (Joh 1:12)

Islam ligefrem nægter, at Gud har en søn. Enhver Muslim får fortalt, at han skal afvise, at Jesus er evig Gud og lig Faderen. Der er mange mennesker i Israel, som ikke tror på nogen gud. Hvordan kan en sekulær Israelsk Præsident repræsentere dem i bøn? (Heb 11:6)

Skriften advare om den store skøge og siger: Hende drev jordens konger utugt med, og i hendes utugts vin har de, der bor på jorden, beruset sig. (Åb 17:2)

Kilde:

http://www.dagen.no/Nyheter/Paven_Peres_og_Abbas_m%C3%B8tes_for_%C3%A5_be_om_fred-78250

http://english.alarabiya.net/en/News/middle-east/2014/06/06/Islamic-prayers-to-be-held-at-the-Vatican.html

http://endetidsemner.blogspot.dk/2014/06/francis-nye-en-verdensreligion.html

Lignende indlæg:

  • Paven vil gøre det nemmere at annullere et ægteskab Katolikker verden over har de seneste årtier klaget over, at det er for vanskeligt at gøre et ægteskab ugyldigt. Spørgsmålet, som deler kirkens biskopper, er til debat på et møde i […]
  • Er det en fugl? Er det et fly? Nej, det er Superpaven   Tæt på Vatikanet har en gadekunstner prydet en husmur med pave Frans i Superman-positur Med højre arm strakt foran sig sætter pave Frans af fra jorden i ægte […]
  • Rock’n’roll-paven bliver hyldet Det legendariske amerikanske Rock-magasinet Rolling Stone har i deres februar-udgave noget spektakulært valgt at gøre Pave Frans til månedens forside-model. De hylder rock'n'roll-paven […]
  • Biskop gemte stort børnepornoarkiv Efter at en tidligere ærkebiskop og ambassadør for Vatikanet, polakken Jozef Wesolowski, er blevet sat i husarrest af myndighederne i Vatikanet, har myndighederne fundet et arkiv med […]

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development