Pro-palæstinensiske “fans” angreb spillere fra Maccabi Haifa

Vold på banen

Den danske landsholdsspiller Simon Kjær scorede, da Lille OSC onsdag vandt 2-0 over den israelske klub Maccabi Haifa i en træningskamp i Østrig.

Kampen blev afbrudt efter 85 minutter og aldrig genoptaget, da flere fans med palæstinensiske flag løb på banen og angreb spillere fra Maccabi Haifa med slag og spark. Flere af de israelske spillere og ikke mindst træner Aleksandar Stanojevic satte sig til håndfast modværge.

Ifølge det østrigske nyhedssite salzburg.com blev balladen stoppet af politi, der skilte parterne ad. Derefter blev der dog kastet genstande efter Haifas spillere, hvoraf flere er muslimer.

Ingen kom ingen til skade ved den voldelige baneinvasion, oplyser nyhedsbureauet Associated Press.

Den israelske klub skriver på deres hjemmeside:

– Maccabi Haifa FC tror på sameksistens, tolerance og er imod vold. Vi tager afstand fra den vold, der blev udøvet mod os. Det her skete ikke på grund af sport eller fodbold, men fordi vi er et hold, der repærsenterer Israel.

Den anspændte situation i Israel og Gaza har torsdag fået UEFA til at beslutte, at der ikke skal spilles kvalifikationskampe til hverken Europa League eller Champions League i landet.

 Se video her:

Kilde: http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/international_fodbold/article4935886.ece

Lignende indlæg:

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development