Pro-palæstinensiske “fans” angreb spillere fra Maccabi Haifa

Vold på banen

Den danske landsholdsspiller Simon Kjær scorede, da Lille OSC onsdag vandt 2-0 over den israelske klub Maccabi Haifa i en træningskamp i Østrig.

Kampen blev afbrudt efter 85 minutter og aldrig genoptaget, da flere fans med palæstinensiske flag løb på banen og angreb spillere fra Maccabi Haifa med slag og spark. Flere af de israelske spillere og ikke mindst træner Aleksandar Stanojevic satte sig til håndfast modværge.

Ifølge det østrigske nyhedssite salzburg.com blev balladen stoppet af politi, der skilte parterne ad. Derefter blev der dog kastet genstande efter Haifas spillere, hvoraf flere er muslimer.

Ingen kom ingen til skade ved den voldelige baneinvasion, oplyser nyhedsbureauet Associated Press.

Den israelske klub skriver på deres hjemmeside:

– Maccabi Haifa FC tror på sameksistens, tolerance og er imod vold. Vi tager afstand fra den vold, der blev udøvet mod os. Det her skete ikke på grund af sport eller fodbold, men fordi vi er et hold, der repærsenterer Israel.

Den anspændte situation i Israel og Gaza har torsdag fået UEFA til at beslutte, at der ikke skal spilles kvalifikationskampe til hverken Europa League eller Champions League i landet.

 Se video her:

Kilde: http://ekstrabladet.dk/sport/fodbold/udenlandsk_fodbold/international_fodbold/article4935886.ece

Lignende indlæg:

  • EU har lovet 3,3 miliarder kroner af vores penge til Gaza I denne uge kunne vi se flere overskrifter i danske medier med at "Qatar giver en millard dollar til Gaza" og "USA giver 1,2 millarder kroner til palæstinensere" - men ikke et ord om at […]
  • Reaktioner på kidnapning Kidnapningen sent torsdag aften af tre israelske teenagere i byen Hebron på Vestbredden har skabt meget stærke følelser i Israel. Israelere af vidt forskellig politisk opfattelse er […]
  • Betales Gazas terrortunneller af EU? European Friends of Israel har i denne uge omdelt en brochure til alle medlemmer af Europaparlamentet med overskriften "Betales Gazas terrortunneller af EU?".
  • Mediernes proportioner: Over 700 dræbt i Syrien på to dage Konflikten mellem Hamas og Israel trækker overdøvende store overskrifter i vestens medier, og hvis du ikke ligefrem har en interesse for Syrien, er du nok ikke klar over, at der fra […]

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development