Vis mig min tro

Vis mig min tro - M

Tro og/eller gerninger? Står Paulus med hans ” For vi mener, at et menneske gøres retfærdigt ved tro, uden lovgerninger” (Rom 3:28) Ikke fuldstændig i modsætning til Jakob med hans ” I ser altså, at mennesket bliver gjort retfærdigt af gerninger, og ikke af tro alene” (Jak 2:24) det kunne umiddelbart godt se sådan ud, men skriften siger derimod at Paulus og Jakob gav hinanden hånslag på at de forkynde samme evangelium (Gal 2:9) I denne undervisning ser vi på Jak 2:14-26 for at se hvilken tro og hvilke gerninger han taler om.

Hent mp3 filen

Vis mig min tro

Hør på siden her

Nicki Andersen

Lignende indlæg:

  • 18. februar: Svigerfars gode råd om ledelse SVIGERFARS GODE RÅD OM LEDELSE Moses' svigerfar sagde til ham: »Du bærer dig uklogt ad. (2Mose 18:17) Moses var af Gud blevet udrustet til at lede hans folk. Moses' svigerfar Jetro […]
  • 19. februar: Evangeliet om Jesus Kristus, Guds søn EVANGELIET OM JESUS KRISTUS, GUDS SØN. Begyndelsen på evangeliet om Jesus Kristus, Guds søn. (Mark 1:1) Begyndelsen på evangeliet om Jesus Kristus, Guds søn, sådan starter Markus […]
  • 1. februar: Og du tilgav OG DU TILGAV Min synd bekendte jeg for dig, og jeg skjulte ikke min skyld. Jeg sagde: Jeg vil bekende mine overtrædelser for Herren, og du tilgav min syndeskyld. Sela (Sl 32:5) Kong […]
  • 30. januar: Gråd og Glæde GRÅD OG GLÆDE For hans vrede varer et øjeblik, hans nåde hele livet; om aftenen slår gråden sig ned, om morgenen er der jubel. (Sl 30:6) I dagens moderne kristendom hedder det nok så […]
Tagged with:     , ,

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development