13. april: Hvor er vores skat?

andagt svan 13,04,15

HVOR ER VORES SKAT?

For hvor jeres skat er, dér vil også jeres hjerte være. (Luk 12:34)

I dag handler det om skatte. Hvor er vores skat?

Vi bliver bombarderet med reklamer, der giver os ideer, til at skabe vores liv, fyldt med ting omkring os. Det er noget særligt at være rig. Er man meget rig, kan man næsten gøre som man vil.

Man skal ikke bekymre sig over penge. Det ville godt nok være rart, at have mange af dem. Man får dog nok nogle problemer alligevel, men det vil lette ens hverdag.

Handler livet om, at samle sig rigdomme og tjene penge? Handler livet om, kærlighed, familie, venner og hobbyer? Det er dejligt at have familie, at dele livet med andre i medgang og modgang. Der er rart med gode venner. En spændende hobby til at berige livet med. Til at møde mennesker, der ikke er kristne. Jeg har selv en spændende hobby, der indtil nu har taget meget af min tid. Så meget, at jeg har brugt mere tid på det end bibellæsning. ” Men det går ikke…!

Teksten i dag siger noget helt tredje: Hvor jeres skat er, der vil også jeres hjerter være. Jesus siger, at det handler om at samle sig skatte i himlen. Hvordan gør man lige det?

Det handler om, at give sit liv til Gud og leve efter det. Hvis vi sætter Gud højest, skal vi nok få al det andet i tilgift. Tænk på det, der er i himlen. Lev for den belønning der. Ret din tankegang imod himlen. Jesus siger, hvad hjertet er fyldt med, flyder munden over med. Vi skal vandre i tro. Sæt Jesus først.

Og så alligevel. Den syndige natur er stadig i dig. Bekend til Gud og få hjælp til at rense ud. Det tager desværre ikke en nat, men et helt liv.

Hvad med gode gerninger? Det er godt at have en kærlighed til andre mennesker og være hjælpsom. Men Martin Luther sagde: Gud har ikke brug for dine gode gerninger, men det har din nabo!

Bibellæseplan: Luk 12:32-59; 5Mose 19-20; Sl 98

Lignende indlæg:

  • 19. april: Gud er trofast og holder sit ord GUD ER TROFAST OG HOLDER SIT ORD Du satte en grænse, det ikke må overskride, det skal ikke dække jorden igen. (Sl 104:9) Der tales her om syndfloden, som Gud havde bestemt skulle […]
  • 18. april: Så langt som øst ligger fra vest SÅ LANGT SOM ØST LIGGER FRA VEST Så høj som himlen er over jorden, så stor er hans nåde mod dem, der frygter ham; så langt som øst ligger fra vest, så langt har han fjernet vore synder […]
  • 17. april: I denne antisemitismes tid I DENNE ANTISEMITISMES TID Folkene skal frygte Herrens navn, alle jordens konger skal frygte din herlighed. For Herren genopbygger Zion, han viser sig i sin herlighed. (Sl […]
  • 16. april: Kom med til festen KOM MED TIL FESTEN Jesus svarede: »Der var en mand, som ville holde et stort festmåltid og indbød mange. (Luk 14:16) Gud indbyder mange mennesker til det store festmåltid, men der er […]
Tagged with:     ,

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development