27. januar: Kun ét ønsker jeg

andagt nicki 27,01,15

KUN ÉT ØNSKER JEG

Kun ét ønsker jeg fra Herren, kun det længes jeg efter: At bo i Herrens hus, så længe jeg lever, så jeg kan fryde mig over Herrens herlighed og søge svar fra ham i hans tempel. (Sl 27:4)

Vi har alle ønsker til Gud. En dag kom Jakob og Johannes, Zebedæussønnerne hen til Jesus med deres ønske til ham og sagde: ”Mester, vi vil gerne, at du skal gøre for os, hvad vi nu beder dig om.” Hvad var så deres ønske? At Jesus ville love dem, at de måtte få sæde i hans herlighed, den ene ved hans højre, den anden ved hans venstre hånd. (Mark 10:35-40)

Kong Salomo havde også et ønske. Da Gud en nat viste sig for ham og spurgte: ”hvad skal jeg give dig” svarede han: » lad dit løfte til min far David stå fast, for du har gjort mig til konge over et folk så talrigt som jordens støv. Giv mig derfor visdom og forstand, så jeg kan føre dette folk ud og hjem igen; for hvem kan herske over dit folk, som er så stort?«(2Krøn 1:7-12)

Men det er ikke kun os mennesker, der har ønsker til Gud. Gud ønsker også noget af os mennesker. Han taler gennem profeten Ezekiel og siger: ” Jeg ønsker ikke nogens død, siger Gud Herren. Vend om, så skal I leve!” (Ez 18:32) Gud finder ingen glæde i at straffe syndere, han er en god og barmhjertig Gud, der ønsker, at vi vender os fra vores synd og ondskab og kommer til Ham gennem Jesu Kristi stedfortrædende død.

Salomos far, David, var en mand efter Guds hjerte (Apg 13:22) Hans ønske til Gud havde sammenklag med Guds eget ønske. David skriver i dagens vers fra Salme 27: ”Kun ét ønsker jeg fra Herren, kun det længes jeg efter: At bo i Herrens hus, så længe jeg lever, så jeg kan fryde mig over Herrens herlighed og søge svar fra ham i hans tempel.

Bibellæseplan: Matt 17; 1Mose 35-36; Sl 27

Lignende indlæg:

  • 1. februar: Og du tilgav OG DU TILGAV Min synd bekendte jeg for dig, og jeg skjulte ikke min skyld. Jeg sagde: Jeg vil bekende mine overtrædelser for Herren, og du tilgav min syndeskyld. Sela (Sl 32:5) Kong […]
  • 20. februar: Efter Guds hjerte EFTER GUDS HJERTE Dengang profeten Natan kom til ham, fordi David havde været sammen med Batseba. (Sl 51:2) Israels mægtige og mest elskede konge havde syndet, og det noget så […]
  • 30. januar: Gråd og Glæde GRÅD OG GLÆDE For hans vrede varer et øjeblik, hans nåde hele livet; om aftenen slår gråden sig ned, om morgenen er der jubel. (Sl 30:6) I dagens moderne kristendom hedder det nok så […]
  • 16. februar: Herren, der læger dig HERREN, DER LÆGER DIG Han sagde: »Hvis du er lydig mod Herren din Gud og gør, hvad der er ret i hans øjne, lytter til hans befalinger og holder alle hans love, så vil jeg ikke påføre […]
Tagged with:     ,

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development