27. januar: Kun ét ønsker jeg

andagt nicki 27,01,15

KUN ÉT ØNSKER JEG

Kun ét ønsker jeg fra Herren, kun det længes jeg efter: At bo i Herrens hus, så længe jeg lever, så jeg kan fryde mig over Herrens herlighed og søge svar fra ham i hans tempel. (Sl 27:4)

Vi har alle ønsker til Gud. En dag kom Jakob og Johannes, Zebedæussønnerne hen til Jesus med deres ønske til ham og sagde: ”Mester, vi vil gerne, at du skal gøre for os, hvad vi nu beder dig om.” Hvad var så deres ønske? At Jesus ville love dem, at de måtte få sæde i hans herlighed, den ene ved hans højre, den anden ved hans venstre hånd. (Mark 10:35-40)

Kong Salomo havde også et ønske. Da Gud en nat viste sig for ham og spurgte: ”hvad skal jeg give dig” svarede han: » lad dit løfte til min far David stå fast, for du har gjort mig til konge over et folk så talrigt som jordens støv. Giv mig derfor visdom og forstand, så jeg kan føre dette folk ud og hjem igen; for hvem kan herske over dit folk, som er så stort?«(2Krøn 1:7-12)

Men det er ikke kun os mennesker, der har ønsker til Gud. Gud ønsker også noget af os mennesker. Han taler gennem profeten Ezekiel og siger: ” Jeg ønsker ikke nogens død, siger Gud Herren. Vend om, så skal I leve!” (Ez 18:32) Gud finder ingen glæde i at straffe syndere, han er en god og barmhjertig Gud, der ønsker, at vi vender os fra vores synd og ondskab og kommer til Ham gennem Jesu Kristi stedfortrædende død.

Salomos far, David, var en mand efter Guds hjerte (Apg 13:22) Hans ønske til Gud havde sammenklag med Guds eget ønske. David skriver i dagens vers fra Salme 27: ”Kun ét ønsker jeg fra Herren, kun det længes jeg efter: At bo i Herrens hus, så længe jeg lever, så jeg kan fryde mig over Herrens herlighed og søge svar fra ham i hans tempel.

Bibellæseplan: Matt 17; 1Mose 35-36; Sl 27

Lignende indlæg:

  • 31. December: Godt Nytår GODT NYTÅR Herren Jesu nåde være med alle (Åb 22:21)! Så er vi kommet til årets sidste dag og dermed også den sidste andagt i denne serie. I morgen begynder noget nyt, et nyt år. En ny […]
  • 30. December: Guds løfte til David GUDS LØFTE TIL DAVID Salig og hellig er den, der har del i den første opstandelse; dem har den anden død ingen magt over, men de skal være Guds og Kristi præster og være konger med ham […]
  • 29. December: Gud skal du tilbede GUD SKAL DU TILBEDE Jeg faldt ned for dens fødder for at tilbede den, men den sagde: »Nej! Jeg er kun tjener som du og dine brødre, der holder fast ved Jesu vidnesbyrd. Gud skal du […]
  • 28. December: Din sjæls begær DIN SJÆLS BEGÆR Den frugt, som din sjæl begærede, har du mistet, og alt det prangende og pragtfulde har du tabt, ingen skal kunne finde det mere (Åb 18:14). Den store skøge vi hørte om […]
Tagged with:     ,

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development