Arabiske TV: Israels hær er mere humant og mindre grusom end de arabiske hære

print-bigg-news-image

Nyhedsværten i den arabiske TV station Al-Jazeera

Den populære arabisk sproget tv-station Al Jazeera chokerer de arabiske landes befolkning og ledere ved at fortælle , at de arabiske nationers hære bør lære af Israels hær og handle mere menneskelige og mindre grusom

Al-Jazeera har åbent indrømmet, at den israelske hær er langt mere humant end nogen arabisk væbnet styrke, og langt mindre grusom end hvad der er normalt bliver skrevet om dem af tilsyneladende objektive vestlige medier.

Langt over 100.000 mennesker er blevet dræbt i den igangværende borgerkrig i Syrien, de fleste af dem er ofre for vilkårlige beskydning og direkte angreb mod civilbefolkningen.

Som bevis for, at den israelske hær tænker anderledes og human i krigstid, er, at israelske fly altid undgår at bombe civile områder. Journalisten på Al-Jazeera bemærkede, at soldater fra Hizbollah derfor løbende: “gemmer i områder befolket af civile, fordi de ved, at det israelske luftvåben ikke bombe disse områder. “

Propagandister i den arabiske verden hævder ofte, at Israel i flæng angriber arabiske befolkede områder, og at de er en hjerteløs og grusom besættere. Sådanne påstande er ofte overskrifter over hele verden. Men virkeligheden er noget andet, siger den arabiske tv-station Al Jazeera . “Israels hær er faktisk mere humant og mindre grusom end de arabiske hære.”

Kilde: http://ordetogisrael.no/index.php?id=view-news&news_id=1785

Lignende indlæg:

Tagged with:    

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development