S-politiker: Israel og alle “syge zionister” skal på historiens losseplads

I Ib Terps socialdemokratiske kommunalbestyrelse i Brøndby er det helt okay at have ekstreme holdninger, for eksempel hvis man mener at staten Israel burde udslettes!

 

I byrådsgruppen sidder Youssef Khalil Idiab for Socialdemokratiet. Youssef Khalil Idiab er ven med formanden for Dansk-Palæstinensisk Venskabsforening, Fathi El-Abed. I forbindelse med et indlæg af Fathi El-Abed i Jyllands-Posten den 12. februar, hvor han sammenligner staten Israel med Nazi-Tyskland, kommenterer Youssef Khalil Idiab indlægget med følgende tekst på facebook:

“Det vrimler med syge zionister som sædvanlig på dine FB kære Fathi. Deres racistiske, apartheid og slyngel stat er snart til ende, til historiens losplads sammen med alle zionister all over the World”

Det synspunkt må siges at være på linje med de mest rabiate islamister og terrorister i verden. Er det bare at betragte som en mindre “svipser”, der ikke forhindrer, at man er repræsentant For Socialdemokratiet og dets værdier? På spørgsmålet om Youssef Khalil Idiab udtalelser er foreneligt med et socialdemokratisk livssyn. Svarer Ib Terp som følgende:

 “Jeg er ked af, at Youssef har skrevet dette. Det harmonerer hverken med Socialdemokratiets landspolitiske linje eller Socialdemokratiet i Brøndbys ønske om at skabe integration og harmoni mellem vore etniske grupper. For at forebygge enhver misforståelse: Jeg går ind for staten Israels overlevelse. Men jeg finder også, at Israel selv bør bidrage hertil med en mere forsonlig linje, herunder ved at opgive de ulovlige bosættelser på Vestbredden.”

På spørgsmål om, hvorvidt Youssef Khalil Idiab fortsat kan repræsentere Socialdemokratiet i byrådsgruppen, svarer borgmesteren:

 “Ja, det mener jeg. Afvigende meninger på enkelte områder er tilladt i de fleste partier. Men Youssef kommer ikke til at tegne partiet på området.”

Ifølge Brøndbys borgmester er der åbenbart ingen grænser for, hvor afvigende holdningerne kan være – bare der ikke er for mange af dem!

 

Skriften tilføjer:

Det er klar at jøder ikke er bedre mennesker end alle andre, skriften siger jo:… Vi har jo allerede anklaget både jøder og grækere for alle at være under synd – som der står skrevet: Der er ingen retfærdig, ikke en eneste. (Rom 3:9-10) og det er klart at også Israel bærer en del af ansvaret og skylden for den såkaldte ”Palæstina konflikt” lad det være sagt med det samme.

Men det er jo hjerteskærende at læse hvad en dansk socialdemokratisk politiker kan få sig selv til at sige om Israel, ville han dog blot læse skriftens ord: Jeg vil velsigne dem, der velsigner dig, [Israel] og den, der forbander dig, vil jeg forbande. I dig skal alle jordens slægter velsignes.« (1Mose 12:3)

Hvor frygteligt er det ikke at være forbandet at den levende Gud! Vi må som kristne tage bibelens formaning til os og beder særligt for Youssef Khalil Idiab, og alle andre politikere vi har givet magt i dette land at Gud vil skænke dem tro på Jesus Kristus og give dem bibelen syn på det Israel

Jeg formaner da først af alt til bønner og anråbelser, forbønner og taksigelser for alle mennesker; bed for konger og for alle i høje stillinger, så vi kan leve et roligt og stille liv, i al gudfrygtighed og agtværdighed. Det er godt og værdsat hos Gud, vor frelser, som vil, at alle mennesker skal frelses og komme til erkendelse af sandheden. (1Tim 2:1-4)

Kilde:
http://denkorteavis.dk/2013/socialdemokratisk-politiker-onsker-udslettelse-af-israel-og-alle-syge-zionister/

Lignende indlæg:

  • Dansk imam: Jøder stammer fra aber og grisehttps://www.youtube.com/watch?v=gX-eEsq97pg Den kendte fynske imam Muhammed Khaled Samha har vakt international opmærksomhed ved at kalde jøder for ”efterkommere af aber og grise”. Imam […]
  • Iran opfordrer til, at muslimer skal gå sammen om at udslette Israel Irans leder, Ayatollah Ali Khamenei, brugte fredag i denne uge sin årlige tale, til de Hajj-valfartende på vej til Mecca, på at fornærme Israel og opfordre til dets 'udslettelse'. […]
  • Israels krige eller Guds? I Det Gamle Testamente førte Israel krig med Guds velsignelse. Kan det samme siges om det moderne Israels krige i vores tid? Det vanskelige spørgsmål ser Samuel Roswall på i denne […]
  • Profetier om Israel i Ezekiel 37 Ezekiel er, som vi ved, en af de fire store profeter i GT - og det ville være spændende at gennemgå alt det, han fik fra Gud. I denne gennemgang skal vi dog primært kun se på kapitel […]
Tagged with:     ,

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development