Unge kristne ledere fra hele verden på sympatibesøg i Israel

engage

70 unge kristne ledere fra 20 lande verden over er kommet til Israel på et sympatibesøg, hvorunder de vil mødes med overlevende fra holocaust, besøge nye etiopiske immigranter, tale med israelske soldater og udføre volontørarbejde.

Gruppen er organiseret af en bevægelse, “Ebenezer Operation Exodus” under mottoet “Engage Israel”, og omfatter unge kristne, der er parat til at gå ind for Israel. Gruppen, der nu er i Israel, er 18-35 årige fra New Zealand, Australien, Indien, Portugal, Estland, Danmark, Salomons-øerne, England, Sydafrika, Svejts, Frankrig, Tyskland, Argentina, Paraguay, Mexico, Spanien, Holland og Italien.

“Engage Israel”s leder, Tom Brooker, siger, at det er vigtigt at bringe denne gruppe til Israel netop nu, “så de kan se forskellen mellem medier og realitet”.

– Vi vil vise israelerne, at de har venner, som vil stå sammen med dem, uanset hvordan situationen er, siger han. Vi ønsker, at de vil tage tilbage til deres kirker og opmuntre kristne verden over til at stå op forsandheden..

– På et tidspunkt, da vi ser antisemitisme blomstre i verden, er disse unge ledere de fremtidige støtter af en tilbagevenden af jøderne fra diasporaen, siger Moshe Gabay, vicedirektør for “Keshet Educational Journeys”, der har udviklet dette program.

“Keshet” arrangerer undervisnings-programmer i Israel for at give deltagerne et indblik i den kulturelle, religiøse og politiske kompleksitet i det israelske samfund.

Kilde: http://idag.no/aktuelt-oppslag.php3?ID=23714

Lignende indlæg:

  • Profetier om Israel i Ezekiel 37 Ezekiel er, som vi ved, en af de fire store profeter i GT - og det ville være spændende at gennemgå alt det, han fik fra Gud. I denne gennemgang skal vi dog primært kun se på kapitel […]
  • Australien vs. Palæstina (1939)https://www.youtube.com/watch?v=z2ACYGEmkGk Man høre ofte at jøderne "stjal" landet fra palæstinenserne i 1948 men det er noget pjat. Der har altid boet jøder i “Palæstina området”, der […]
  • Guds revolution – Esajas 59 Det med revolution er de kristne vel nærmest imod. Og når revolutionære ideer og begivenheder er fejet henover kontinentet, har det normalt ikke været med kristen tilslutning. […]
  • Moviagate En lille opsamling på moviagate og dens følger Movia: kampagnen virker unødigt stødende I torsdags (30. april) valgte trafikselskabet Movia at fjerne en reklame fra […]

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development