2. maj: Klippen som aldrig rokkes

andagt Gummesen 02,05,15

KLIPPEN SOM ALDRIG ROKKES

”Han frygter ikke budskab om ulykke, hans hjerte er trygt i tillid til Herren” (Sl 112:7)

Måske har du oplevet at stå overfor en stor ændring i livet som kan se fuldstændig uoverskuelig ud
Det er ikke altid jeg er så god til at bede. Ofte kan jeg mærke hvis det er for længe siden jeg sidst har fået det gjort, fordi jeg bliver urolig. Urolig for hvad dagen eller ugen bringer, mig fordi arbejdsopgaverne synes at blive større og flere end jeg kan overskue. Når det sker så bøjer jeg mine knæ i bøn til Gud, og oplever hvordan jeg falder til ro.

Når stormene raser, livet kaster os rundt og vi oplever at meget ikke går vores vej så har vi hos Herren en fast klippe som vi altid må klynge os til. Der kan vi slå teltpælene ned og vide at uanset hvad der sker, uanset hvor mange ændringer vi oplever så har vi altid et sted at finde hvile.

I en gammel salme står der: Fald til ro, og vid at Jeg er Herren. Igennem bøn og stilhed finder jeg ind til Gud og oplever hvordan jeg får kræfter til livet og hverdagen, fordi jeg har tillid til, at uanset hvad der sker, så er mine teltpæle slået ned i Herrens klippe, som aldrig rokkes.

Bibellæseplan: Luk 24:1-12; Jos 23-24; Sl 112

Lignende indlæg:

  • 3. maj: Ja, jeg lever JA, JEG LEVER ”Se på mine hænder og fødder – det er mig. Føl på mig og se; en ånd har ikke kød og knogler, som I ser, jeg har.” (Luk 24:39) Jeg er et af de mennesker, som ind i mellem […]
  • 1. maj: Hvis du i dit hjerte tror HVIS DU I DIT HJERTE TROR Og han sagde: ”Jesus, husk mig når du kommer i dit rige” (Luk 23:42) I midten hænger Jesus. De 2 andre er forbrydere, er blevet dømt for det de har gjort. […]
  • 30. april: Det står fast DET STÅR FAST ”Ikke ét af alle de gode ord, Herren talte til Israels hus, faldt til jorden; alt gik i opfyldelse.” (Jos 21:45) Det var et løfte mere end 400 år gammelt som Gud opfyldte […]
  • 29. april: På mine knæ bliver jeg stærk PÅ MINE KNÆ BLIVER JEG STÆRK Og han fjernede sig et stenkast fra dem, faldt på knæ og bad: Fader, hvis du vil så tag dette bæger fra mig. Dog ske ikke min vilje, men din. (Luk […]
Tagged with:     ,

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development