Jesus er vejen, sandheden og livet

vejen

Jesus siger: Jeg er vejen, sandheden og livet; ingen kommer til Faderen uden ved mig, John. 14:6. Der er flere og flere mennesker, som i dag tror på påstanden fra de forskellige religioner og nyreligiøse retninger, som siger at der er mange veje til Gud, og det egentlig er lige meget, hvem eller hvad man tror på.

De forestiller sig fx, at alle religioner er som forskellige veje op af samme bjerg, og altså mod samme mål. Og derfor vil alle engang mødes på toppen.

Der er bare det ved det, at Bibelen klart siger, at der kun er én vej til den levende Gud. Og det er ved Jesus, som gennembrød døden og banede vejen for alle dem, som ønsker at gå af den vej. Gør du det? Alle andre veje er blindgyder, som alle fører til fortabelse. Du tror måske som mange andre, at ’med døden er det slut’, eller at du ’kan klare dig gennem døden uden Jesus’. Måske tror du på påstanden fra de mange religiøse bevægelser, at du kan nå målet gennem reinkarnation?

Der er bare det ved det, at det ikke er sandt. Jesus er sandheden. Også når han advarer os mod at tro på løgnen om, at der er flere sandheder. Det er der ikke! Bibelen siger klart og utvetydigt, at det er synden, som skiller os fra Gud. Da Jesus døde på Golgata, døde han for verdens synder, dvs. også for din og min synd. Han vil rense dig hvis du ønsker det og beder ham om det. Han ønsker at give dig livet, fordi han er livet. Han gennembrød døden og lever i dag.

Derfor appellerer han til dig, at du altid må skelne sandheden fra dets skin. Der er et ordsprog som siger, at ’det er ikke alt som glimrer, som er guld’. Dette ord er sandt. Tro på Jesus når han siger at han ’er vejen, sandheden og livet’. Tro på Jesus når han siger, at ’ingen kommer til Faderen uden ved ham’. Et andet sted står der, at ”der er ikke frelse i nogen anden, thi der er ikke under himmelen givet mennesker noget andet navn, hvorved vi kan frelses”, Apg 4:12.

Bibelen er faktisk værd at stifte bekendtskab med. At læse i den er som at få et personligt brev fra Gud selv. Kender du den? Ellers læs den og bøj dig for hans store frelsesplan med dig.

Gud velsigne dig, at du må modtage disse ord som den sandhed de er.

Jeg vil opfordre dig til at bede denne bøn til Gud Herren.

Herre! Tak for at du er vejen, sandheden og livet. Tak for at du lever og har åbenbaret det for os. Lad os ikke falde i nogen blindgyde, så at vi tror at vi på nogen måde kan frelse os selv, eller at der er mange veje til frelse. Lad os modtage dig og hvad du har gjort for os på Golgata. Tak for at du døde for alle vore synder. Herre! Vi bekender vore synder, og tror på at du pga. dit udgydte blod har tilgivet os. Lad mig leve for dig i denne verden, som du har bestemt, at jeg skal gøre. AMEN.

Kilde: jesus-lever.homepage.dk

Eskild Særkjær

Lignende indlæg:

  • Juleevangeliet i stjernerne  Læs Matt. 2:1-12 De vise mænd kom fra Østerland (Sinear, nuværende Irak) og havde været på rejse i mange måneder, måske endda 2 år, jfr. v. 7 + 16. Men hvad var årsagen […]
  • 125 bibelske navne og titler på Jesus Kristus På forskellig måde er hele Bibelen fyldt med henvisninger til Jesus Kristus. Han er nemlig den evige Gud, som i GT var med sit folk, og som forud forkyndte budskabet om Guds frelse, […]
  • Profetier om Jesus og hans fødsel Vi skal igen være sammen om det mest vidunderlige budskab, som findes. Jesus Kristus kom ned til jorden og blev menneske. Målet var at give sit liv for at frelse os fra synden, døden […]
  • Jesus fra Nazareth, Jødernes Konge (Del 3: Vidnesbyrd fra GT) I sidste del af artiklen ”Jesus fra Nazareth, Jødernes Konge” skal vi se at Messias er Herren, kongen og den evige præst. At bibelen profetere at Messias kom for at lide, dø og opstå. […]

1 kommentar

  1. svigermor

    Kære Nicki jeg er helt vild imponeret og så stolt af du er min svigersøn jeg kommer til Vorgod
    den 12 kan desværre ikke de to andre aftner skal du have en seng her knus svigermor

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development