Vatikanet retter misforståelse: Ateister kommer ikke i Himlen

foto: SAMANTHA ZUCCHI/Scanpix Denmark

Sådan var det heller ikke ment, lyder det nu fra Vatikanet, efter flere medier har fået galt fat i pavens prædiken i sidste uge.

 

Pave Frans’ prædiken i Vatikanet i sidste uge har fået flere til at tro, at paven mener, at ateister også bliver frelst. Nu præciserer Vatikanet pavens pointe. Thomas Rosica, Vatikanets talsperson uddyber:

”Hvis mennesker kender til den katolske kirke, kan de ikke blive frelst, hvis de ikke går ind i kirken eller bliver i kirken”

Mormonerne siger frelse findes kun i vores kirke, Jehovas vidner siger frelsen findes kun i vores kirke, katolikkerne siger hvis du kender vores kirke findes frelsen kun i den… hvorfor vil kulter altid gøre frelsen afhængige af at man kommer i deres kirke? Skriften og de kristne siger: Frelsens findes kun i Jesus og kirken er de hvor de frelste syndere mødes i Jesu Kristi navn. (Matt 18:20; 1Kor 1:2; 1Tim 2:5)

Kilde:
http://www.kristeligt-dagblad.dk/artikel/511565:Kirke—tro–Vatikanet-retter-misforstaaelse–Ateister-kommer-ikke-i-Himlen?rss&utm_source=twitterfeed&utm_medium=twitter

Lignende indlæg:

Tagged with:     ,

Post your comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development