WIE97: Johannes’ Åbenbaring 10

1 Og jeg så en anden mægtig engel, som steg ned fra Himmelen, klædt i en sky og med regnbuen over sit hovede; hans ansigt var som solens, og hans fødder som søjler af ild!

2 Han havde i sin hånd en lille bogrulle, der var åben, og han satte sin højre fod på havet og den venstre på jorden.

3 Og han råbte med vældig røst, som når en løve brøler. Og da han råbte, talte de syv tordener med deres røster.

4 Da de syv tordener talte med deres røster, ville jeg skrive. Men så hørte jeg en røst fra Himmelen sige til mig: “Forsegl dét, som de syv tordener talte, og skriv det ikke ned!”

5 Og engelen, som jeg så stå på havet og på jorden, løftede sin højre hånd mod Himmelen.

6 Og han svor ved Ham, Som lever i evighedernes evighed, Han, Som har skabt Himmelen og det, som er i Den, og jorden og det, der er på den, og havet og det, der er i det, at “tiden er omme!”

7 Ja, i de dage, da den syvende engel lader sin basun lyde, da er Guds Mysterium fuldbyrdet, sådan Som Han forkyndte i Evangeliet for Sine tjenere, profeterne!

8 Og røsten, som jeg havde hørt fra Himmelen, talte atter til mig og sagde: “Gå hen og tag den lille, åbne bogrulle i engelens hånd, han, som står på havet og på jorden!”

9 Og jeg gik hen til engelen og sagde til ham: “Giv mig den lille bog!” Da siger han til mig: “Tag den og æd den! Den vil være bitter i din mave, men i din mund vil den være sød som honning.”

10 Og jeg tog den lille bogrulle af engelens hånd og åd den; og den var sød som honning i min mund, men da jeg åd den, fik jeg en bitter smerte i min mave.

11 Og det blev sagt til mig: “Du må atter profetere mod mange folk og folkeslag og tungemål og konger!”

Lignende indlæg:

  • WIE97: Johannes’ Åbenbaring 161 Og jeg hørte en vældig røst fra Templet, som sagde til de syv engle: "Drag afsted og tøm de syv skåle med Guds vrede ud over jorden!" 2 Og den første drog afsted og tømte sin skål ud […]
  • WIE97: Johannes’ Åbenbaring 151 Og jeg så et andet tegn i Himmelen, stort og underfuldt: syv engle, som havde de syv sidste plager, thi med dem er Guds vrede fuldbyrdet! 2 Og jeg så noget, der lignede et hav af […]
  • WIE97: Johannes’ Åbenbaring 111 Og der blev givet mig et rør, der lignede en målestok, og engelen stod der og sagde: "Rejs dig op og mål Guds Tempel og alteret og dem, som tilbeder dér, 2 men lad forgården udenfor […]
  • WIE97: Johannes’ Åbenbaring 131 Og jeg så et dyr stige op af havet; det havde syv hoveder og ti horn, og på dets horn var der ti kroner, og på hovederne [[stod]] dets blasfemiske navne. 2 Og dyret, som jeg så, var […]
Tagged with:    

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development