WIE97: Johannes’ Åbenbaring 20

1 Og jeg så en engel stige ned fra Himmelen; han havde Afgrundens nøgle og en stor lænke i sin hånd.

2 Og han greb dragen, Den gamle Slange, som er Djævelen, ja, Satan, og bandt ham for tusinde år

3 og kastede ham i Afgrunden og låste for ham og forseglede over ham, så at han ikke længere kunne forføre folkeslagene, før de tusinde år er til ende – derefter skal han løslades en kort tid!

4 Og jeg så troner, og de satte sig på dem, og der blev givet dem myndighed til at dømme. Og jeg så sjælene af dem, som var blevet halshugget for Jesu vidnesbyrds skyld og for Guds Ords skyld, og som ikke havde tilbedt dyret eller dets billede og ikke havde taget mærket på deres pander eller på deres hænder. De blev levende og regerede som konger sammen med Kristus de tusinde år!

5 (De andre døde blev ikke levende, før de tusinde år var til ende!) Dette er den første opstandelse!

6 Salig og hellig er den, som har del i den første opstandelse! Over dem har den anden død ingen magt, nej, de skal være Kristi, Guds præster, og de skal være konger med Ham de tusinde år!

7 Og når de tusind år er til ende, skal Satan løslades fra sit fængsel,

8 og han skal gå ud og forføre folkeslagene i de fire verdenshjørner, Gog og Magog, for at samle dem til krigen, og tallet på dem er som havets sand!

9 Og de drog ud over den vide jord og omringede de helliges lejr og Den elskede Stad – men ild fór ned fra Himmelen fra Gud og fortærede dem!

10 Og Djævelen, som havde forført dem, blev kastet i ildens og svovlens sø, hvor også dyret og den falske profet var; og de skal pines dag og nat i evighedernes evighed!

11 Og jeg så en stor, hvid trone, og Han, Som sad på den; fra Hans ansigt flyede jorden og himlen, og der fandtes ikke noget sted for dem!

12 Og jeg så de døde, både små og store, stå for Guds trone. Og bøger blev åbnet, og en bestemt Bog blev åbnet – det er Livets [[Bog]] – og de døde blev dømt ud fra det, der stod skrevet i bøgerne, efter deres gerninger.

13 Og havet gav de døde, der var i det, fra sig, og døden og Dødsriget gav de døde, der var i dem, fra sig, og hver og een blev dømt efter sine gerninger.

14 Og døden og Dødsriget blev kastet i ildens sø! Dette er den anden død: ildens sø!

15 Og hvis nogen ikke fandtes indskrevet i Livets Bog, blev han kastet i ildens sø!

Lignende indlæg:

  • WIE97: Johannes’ Åbenbaring 11 Jesu Kristi åbenbaring, Som Gud gav [[Johannes]] for at vise Sine tjenere dét, som snart skal ske. Og Han sendte Sin engel og kundgjorde og tydede det for Sin tjener, Johannes, 2 som […]
  • WIE97: Johannes’ Åbenbaring 21 Skriv til engelen for efesernes Kirke: "Dette siger Han, Som holder de syv stjerner i Sin højre hånd, Han, Som vandrer omkring mellem de syv gyldne lysestager: 2 Jeg veed om dine […]
  • WIE97: Johannes’ Åbenbaring 31 Og skriv til engelen for sardernes Kirke: "Dette siger Han, Som har Guds syv ånder og de syv stjerner: Jeg veed om dine gerninger, at du har navn for at leve - og dog er du død! 2 […]
  • WIE97: Johannes’ Åbenbaring 41 Derefter så jeg, og se: en dør var åbnet ind til Himmelen, og den samme røst, jeg før havde hørt, og som klang som en basun, talte til mig og sagde: "Kom herop, så vil Jeg vise dig alt […]
Tagged with:    

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development