DA31: Jonas’ Bog 2

1 Men HERREN bød en stor Fisk sluge Jonas; og Jonas var i Fiskens Bug tre Dage og tre Nætter.

2 Da bad Jonas i Fiskens Bug til HERREN sin Gud

3 og sagde: Jeg råbte i Nøden til HERREN, og han svarede mig; jeg skreg fra Dødsrigets Skød, og du hørte min Røst.

4 Du kasted mig i Dybet midt i Havet, Strømmen omgav mig; alle dine Brændinger og Bølger skyllede over mig.

5 Jeg tænkte: »Bort er jeg stødt fra dine Øjne, aldrig mer skal jeg skue dit hellige Tempel.«

6 Vandene trued min Sjæl, Dybet omgav mig, Tang var viklet om mit Hoved; til Bjergenes Rødder

7 steg jeg ned, til Jordens Slåer, de evige Grundvolde; da drog du mit Liv op af Graven, HERRE min Gud.

8 Da min Sjæl vansmægtede i mig, kom jeg HERREN i Hu, og min Bøn steg op til dig i dit hellige Tempel.

9 De, der dyrker det tomme Gøgl, lader Gudsfrygt fare;

10 men jeg vil bringe dig Ofre med Lovsangs Toner og indfri de Løfter, jeg gav. Hos HERREN er Frelse.

11 Så talede HERREN til Fisken, og den spyede Jonas ud på det tørre Land.

Lignende indlæg:

  • DA31: Jonas’ Bog 11 HERRENS Ord kom til Jonas, Amittajs Søn, således: 2 »Stå op og gå til Nineve, den store Stad, udråb over den, at deres Ondskab er kommet op for mit Åsyn.« 3 Men Jonas stod op for […]
  • DA31: Jonas’ Bog 31 Men HERRENS Ord kom for anden Gang til Jonas således: 2 »Stå op og gå til Nineve, den store Stad, og udråb over den, hvad jeg tilsiger dig!« 3 Så stod Jonas op og gik til Nineve […]
  • DA31: Jonas’ Bog 41 Men det tog Jonas såre fortrydeligt op, og han blev vred. 2 Så bad han til HERREN og sagde: »Ak, HERRE! Var det ikke det, jeg tænkte, da jeg endnu var hjemme i mit Land? Derfor vilde […]
  • 23. juni: Gudsfrygt GUDSFRYGT At frygte Herren er begyndelsen til visdom, at kende den Hellige fører til forstandighed. (Ord 9:10) Mantraet for den tid vi lever i, er at Gud er kærlighed og ikke andet. […]
Tagged with:    

Følg Skriften på de sociale medier

Facebooktwitteryoutubeinstagram
Web Design MymensinghPremium WordPress ThemesWeb Development